Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Betörtek Molnár Tamás olimpiai bajnok házába

Szeged - Felesége ékszereit és azt az Omega karórát lopták el Molnár Tamás családi házából, amit a háromszoros olimpiai bajnok ikreik születésekor vásárolt kedvesének. A betörők kitépték a falból a széfet, egyébként semmi máshoz nem nyúltak.
– Minden rosszban van valami jó: az érmeket legalább itt hagyta a kedves rabló úr – mondta ironikusan Molnár Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás újszegedi családi házába szombaton, valószínűleg éjjel törtek be.

– A feleségem sítáborban volt a gyerekekkel, én meccsen, ami után még fent maradtam Budapesten. Amikor hazaértem, nem is vettem észre semmit, mert a rabló nem forgatta fel a lakást. Bementem a spájzba, hogy bevegyem a vitaminokat, és olyan fura érzésem volt, mintha nem lenne minden rendben. Körülnéztem, és észrevettem, hogy kitépték a falból a széfet. Csak ekkor jártam végig a lakást és a mosókonyhában, a földön megtaláltam az olimpiai érmeimet. Eltűntek viszont a feleségem ékszerei és az az Omega karóra, amit tőlem kapott az ikrek születésekor - hallottuk Molnártól.

Délmagyarország / Délvilág hírekKeresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. flexsnake 2010. január 20. 09:54
  „Egyébként én meg lövész európabajnok vagyok, és? Nekem nem törték még fel a széfem, ja nincs is olyan :D
  De az is biztos hogy nagyon hallgatnék róla és nem sírnám tele a sajtót :D”
 • 25. Pip 2010. január 19. 23:52
  „Nagy az Isten állatkertje...

  Hihetetlen mennyi irigy, megkeseredett ember van!”
 • 24. Yucca 2010. január 19. 16:40
  „Katarakta, jól beszéltél!
  Akit hosszú ideig a világ legjobb centerének tartott a szakma, és ma is a Szeged Beton kiemelkedő játékosa, arról van szó ebben a cikkben, -- ha valaki nem tudná, ki az a Molnár Tamás. Nem értem: azért, mert betörtek hozzá, miért kell pocskondiázni és az érdemeit, anyagi jólétét vitatni.
  Nem ő az egyetlen olyan magyar élsportoló, aki többszörös olimpikon, és mint tudjuk, ezeket a sportolókat - joggal! - kis hazánk érdemeikhez méltón megfizeti. Majd ha azzal dicsekszetek valakinek, hogy mi magyarok zsinórban 3-4 olimpiai aranyat nyertünk vízilabdában, jusson eszetekbe az itteni szánalmas hozzászólásotok.
  Akinek nem inge, az nem veszi magára.”
 • 23. kukuruntyu 2010. január 19. 14:59
  „nem csak sportolo de ezen a forumon sportolorol beszélünk CID!ne tünt fel ...? <moderálva....>”
 • 22. CID 2010. január 19. 10:04
  „Azért az elég nagy gáz, ha nektek csak egy sportoló tud dicsőséget szerezni, próbáltátok már saját magatok ? Helyetekben elgondolkoznék, ki a megkeseredett, sikertelen ..... :)”
 • 21. Csirén 2010. január 19. 10:03
  „Remélem ez esetben megtalálják az elkövetőket, és így remény nyílik arra, hogy a tőlem ellopott ékszereket, órákat, és fényképezőgépeket is megtalálják.
  Én idióta azt reméltem, hogy a biztósító megtéríti a káromat ( vagy annak egy részét) de - mivel a behatolás módját a rendőrség nem tudta megállapítani ( csak a feszegetés nyoma volt látható, a zár kinyitásának módja nem volt megállapítható ) ezért a GENERALI nem fizet. Jellemző, amikor a kár bekövetkezik, minden lehetőséget megragadnak , hogy a kötelezettség teljesítése alól kibújjanak.”
 • 20. szandokán 2010. január 19. 09:01
  „Ez aztán a hír.Ki az a Molnár Tamás.”
 • 19. katarakta 2010. január 19. 08:47
  „Sved:
  Ne haragudj rá, megkeseredett ember. Csak a belső mérget próbálja kifröcsögni magából mindenki másra. Remélem amikor legközelebb együtt énekli a Magyar himnuszt a vízilabdázóinkkal, akkor kicsit elhallgat és eszébe jut az hogy itt éppen kit gyűlölt gombnyomásra..”
 • 18. sved 2010. január 19. 08:30
  „bocsanat! duhömben a szamokat is elrontom. Termeszetesen 15-nek szolt.Bocsi apatfalvi :-)”
 • 17. sved 2010. január 19. 08:28
  „16! ... Hany melos van a vilagon? Kb. 4 milliard. Es hany 3x-os olimpiai bajnok vizilabdazo? Összesen 7!! Es mind magyar! Ugyhogy te csak dolgozz... munkahelyeden minden nap, es örulj ha az eletben egyszer megszagolhatod egy olyan kiemelkedö ember ..... mint Molnar Tamas! <moderálva....>”
 • 16. apátfalvifaszagyerek 2010. január 19. 08:17
  „Csak nem mindegy, hogy országunk vízilabdasportja legenda, és az általad említett munkások meg oké, hogy sok mindent megtesznek, de akkor sem említhetők egy lapon érdemeiket tekintve egy olimpikonnal. Hangsúlyozom, érdemeiket tekintve. Katarakta pedig kiválóan fogalmazta meg a lényeget!”
 • 15. ValakiaSOKKözül 2010. január 19. 08:08
  „na azért ne essetek már hasra egy sportolótól..... emberek százai tesznek napról napra meg mindent az lehetőségeikhez képest..... ő a sportot választotta, ügyes volt, megdolgozott az érdemeiért...pont
  Mások meg más területen tesznek nagyon sokat (pl munkahely)....”
 • 14. katarakta 2010. január 19. 08:05
  „14:
  Te ezt eddig nem vetted észre? Ők az örök senkik a élet palettáján, mindig alsó osztály, szellemileg és anyagilag mert a saját haszontalan életük miatt mindenki mást hibáztatnak. De tenni azért hogy más legyen képtelenek, könnyebb mást szidni irigykedni, mocskolódni minthogy maguk életével foglalkozni. Az meg hogy egy olyan ember a célpont aki az egész életét tette fel arra hogy nagy részben Magyarországnak dicsőséget hozzon, már inkább nekik szomorú. És főleg az hogy ha személyesen találkoznának nekik lenne az orruk a földhöz legközelebb akkorát hajolnának. Az a fajta ez aki vigyorog a szomszédra de ha a hatalom változik megy át fejszével és öl, mert a szomszéd haverból Zsidóvá, Horváthtá, Bosnyákká változott hirtelen. Azok a fajták akik betörnek egy olimpikonhoz és tanakodnak hogy vigyék-e az érmet, majd "tüzet raknak ganéból". A társadalom gennyes kelései, akik mindig másodrendű haszontalanok maradnak, még ha beállnak mindenféle gárdába vagy szép kék egyenruhát húznak akkor is. De mindezekkel együtt mókás társaság, akiken mindig lehet derülni. Íróknak téma, költőknek múzsa! Remélem Molnár Tamás nem olvassa virsliék beszólásait mert én érezném rosszul magam.”
 • 13. Besenyő_Pistabácsi 2010. január 19. 07:35
  „Hát elég szegénységi bizonyítvány ez azok számára akik aki azt sem tudják egy 3 szoros olimpiai bajnokról, hogy kicsoda, de azért úgy beszélnek róla mint a kapcarongyukról!
  <moderálva> Ellenben mindenkit és mindent szapulva próbál meg nagyobbnak hatni, mert itt el lehet bújni egy nick név mögé a személyes felelősség vállalása nélkül.”
 • 12. tuskóhopkins 2010. január 19. 07:35
  „"Felesége ékszereit és azt az Omega karórát lopták el Molnár Tamás családi házából, amit a háromszoros olimpiai bajnok ikreik születésekor vásárolt kedvesének." Feleség is, kedves is egy időben? Amíg az asszony szül, addig karórát kap a kedves?
  Hasonlóan szép mondatokért érdemes volt megérnie a DM-nek 100. szülinapját.”
 • 11. apátfalvifaszagyerek 2010. január 19. 03:31
  „NA idefigyeljetek..... Ez az ember Magyarországnak dicsőséget és jó hírnevet hozott a csapatával. Egy kiváló sportoló. Nem itt kéne csicskulnotok a pitiáner selejtségeitekkel. .... ne a sportolót szidd, aki tett is le valamit az asztalra! Te mit tettél le? <moderálva...>”
 • 10. flexsnake 2010. január 18. 23:23
  „Örömmel látom hogy nem kaját vittek el, így legalább nem kell éheznie a családnak. Amúgy hol voltak síelni és miből? :D
  Az egész hír nem hír, legfeljebb a rendőrségnek :D”
 • 9. CID 2010. január 18. 22:21
  „Az fel sem merül benned" barátom", hogy nem érdekel a versenysport ? Az a variáció fel sem merült benned, hogy egy erdőben lévő tanyán élek ? :)
  Egyébként milyen reakciót kellett volna kiváltson belőlem a cikk ? Széf, van, Omega óra, meg otthon tartott ékszerek vannak, riasztó nincs. Bemegy a házba, majd a spájzba, beveszi a vitaminokat, és csak utána veszi észre, hogy kipakolták a lakást ? Befosok a röhögéstől az erdei tanyámban :)”
 • 8. sima 2010. január 18. 22:08
  „8. Csatlakozom !”
 • 7. ISD_Avenger 2010. január 18. 21:55
  „9-10.

  Csatlakozom!
  Egy háromszoros olimpiai bajnokról beszélünk, aki dicsőséget hozott az országnak!
  A sok irígykedő szánalmas <moderálva>”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisbabát hagytak a női klinika inkubátorában

Újszülött kislányt hagytak az inkubátorban a szegedi női klinikánál. A baba az első vizsgálatok szerint egészséges. A rendőrség nem keresi az anyát. Tovább olvasom