Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Bevallás december 20-áig

December 20-áig kell az egyes adó- és járulékkötelezettségekről, valamint az általános forgalmi adóról szóló havi bevallásokat benyújtani.
December 20-án esedékes a munkaadói és munkavállalói járulék, a társasági adó előleg, a környezetvédelmi termékdíj és a játékadó befizetése, valamint a játékadóra vonatkozó részletező bevallás benyújtása – hívja fel az adózók és könyvelők figyelmét az APEH Csongrád Megyei Igazgatósága. Ugyancsak e határidőig kell az előlegkiegészítésre kötelezett társasági adó alanyoknak az utolsó havi, negyedéves időszakra vonatkozó társasági adóelőleg befizetésével egyidejűleg társasági adóelőlegüket kiegészíteni a várható, éves fizetendő adó összegére.

A 2006-ra eva-alanyiságot választani szándékozó adózók az eva hatálya alá történő bejelentkezésüket szintén 2005. december 20-áig tehetik meg postán vagy személyesen. December 20-án, kedden a szokásos délelőtti, 8–12 óráig tartó ügyfélfogadási időn kívül az eva-bejelentkezések átvétele érdekében 13 és 18 óra között is nyitva tartanak. Az eva- bejelentkezéssel kapcsolatos adatlapok és az adóbevallás-kitöltő programok az internetről a www.apeh.hu címről letölthetők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félmilliós kártérítés Tóthéknak

Félmillió forintos kártérítést ítélt meg a strasbourgi bíróság Tóth László Sándornak és családjának.… Tovább olvasom