Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Bezár a kommentben vendégeit sértegető kávézó

Bezár a kommentben vendégeit sértegető kávézóFotó: Török János
Az Árkád után a belvárosban is bezárta üzletét a Coffeshop.
Bezárt a Reök-palotában található Coffeeshop Company kávézó, amely nemrég kritikán alul kezelte a Facebook-oldalán a helyet negatívan értékelő lányokat. Az üzletből kedden kezdték kipakolni a berendezéseket.

A Coffeeshop Company Magyarország közleménye szerint a kávézó január 19-étől már nem tagja a Coffeeshop Company franchise rendszerének, így nem használhatta volna ezt a nevet. Azt írták, a franchise cég elhatárolódik a márkanevet használó szegedi kávézó magatartásától. „Az ilyen stílus és viselkedés a lehető legtávolabb áll a nemzetközileg jó hírnévnek örvendő (...) cég vállalati kultúrájától és értékrendjétől" – írják. A közlemény szerint a cég jó hírnevének rontásáért a Coffeeshop Company Magyarország megtette a jogi lépéseket.
 
Fotó: Török János
Fotó: Török János


Megírtuk, a Reök-palotában működő kávézó Facebook-oldalán olyan személyeskedő hangnemben sértegette a helyet negatívan értékelő lányokat, mint például „A szoknyás képet vedd le inkább, így sose lesz pasid" vagy „Atyaég, de idétlen fejed van". Az oldal azóta nem elérhető.

A REÖK is elhatárolódott a kávézó magatartásától. Mint mondták, a szerződést már a kommentügy kirobbanása előtt felbontották a tulajdonossal. Nyílt pályázaton dől el, hogy mi kerülhet a kávézó helyére. Megkerestük a szegedi kávézó tulajdonosát is, hogy nyilatkozzon a kávézó bezárásának okairól, de nem válaszolt. 

Úgy tudjuk, a kávézó bérleti díjjal tartozott a Reök-palotának – ezért is mennie kellett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent Szellemmel a rákot is gyógyítja

Szent Szellemmel a rákot is gyógyítja
A Déli Apróban jelent meg egy hirdetés, amelynek feladója azt állítja, a rákot is gyógyítja. Tovább olvasom