Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Bezárt a Virág cukrászda

Szeged - Napok óta zárva a Virág. A patinás Klauzál téri cukrászda január közepén tett lakatot a bejáratára - mondták a delmagyar.hu-nak a környékbeli üzletekben.
Karbantartás és leltár miatt február elejéig zárva - erről tájékoztat egy felirat a szegedi Virág cukrászda ajtaján. A környékbeli üzletekben azt mondták a delmagyar.hu munkatársának, hogy január közepén tettek lakatot a bejáratra, sokaknak azonban ez máig nem tűnt fel.

- Most vettem csak észre, bezárt a cukrászda - mondta egy idős férfi, amikor a Klauzál téri üzlet ablakához lépett.

Napok óta zárva a Virág. Fotó: Segesvári Csaba
Napok óta zárva a Virág.
Fotó: Segesvári Csaba

Telefonon megkerestük György Attilát, a Virág tulajdonosát, aki elmondta, mintegy 500 négyzetméter vendégteret és 800 négyzetméter kiszolgáló helyiségét kell folyamatosan karbantartani, ezt végzik nagyüzemben a februári leállás alatt. Egyúttal cáfolta azokat az értesüléseinket, miszerint elbocsátották volna dolgozóikat.

A patinás Klauzál téri cukrászda január közepén tett lakatot a bejáratára. Fotó: Segesvári Csaba
A patinás Klauzál téri cukrászda január közepén tett
lakatot a bejáratára. Fotó: Segesvári Csaba

A Klauzál téren egyébként jelenleg a Kis Virág is zárva van. Tavaly október közepén írtunk arról, hogy a cukrászdát felújítják, ezért takarták el a kirakatot. Az üzletben villamossági-, szerkezeti felújításokat végeznek, a munkálatok legalább a jövő év elejéig tartanak - nyilatkozta akkor az üzletvezető.

Olvasóink írták

109 hozzászólás
 • 109. gavallér 2010. január 29. 11:03
  „A Patina az ilyenkor is patina. A patinát meg kell/ene/ fizetni, nem pedig 5 órát üldögélni egy szimpla kávé mellett.
  A nagy hírű borvidékről származott cukrász testvére aki amott van a tengeren is túl. tehát azok akik
  farkuk felvágtával szaladtak el Szegedrő kb 10 éve , mondták már akkor, hogy egy kávét 800huf- ért kéne
  adni.
  A patináról csak annyit, hogy a Kábelgyár nem volt patinás, vagy a konzervgyár, vagy a FÜSZÉRT.
  Kocsmai sztori minden nap van a lapban , talán itt is készül?”
 • 108. mag 2010. január 29. 05:08
  „NEM FIZETI KI A MUNKÁSOKAT <moderálva>”
 • 107. CID 2010. január 28. 21:23
  „103. hozzászólás direkt001 2010.01.28. 14:05
  Azért, mert ordítasz, nincs igazad. Legalábbis itt.”
 • 106. Belsőember12 2010. január 28. 20:29
  „Na , bennfentes, ezek után már te vagy az első számú ellenség :)”
 • 105. Bennfentes 2010. január 28. 20:12
  „Direkt001, Vendég, savarjo = György Attila, és a Kedves Editke.....:)))) Véditek a mundér becsületét, nagy sz*r van a palacsintában :D:D Lehet, hogy olyannak kellett volna vezetni a Virágot aki ért hozzá... És hogy kik is azok akik itt "mocskolódnak"? Válaszd ki a sok emberből akiket átvertél !!!!!!!!!! :D:D:D”
 • 104. Belsőember12 2010. január 28. 14:30
  „Kedves Direct 001!
  Kedves ember ön. Csak a tények elhallgatása nem jelenti azt hogy azok nem is léteznek. am meg teljesen más a virág mint vendégváró és mint munkahely. Nem a szolgáltatás szinvonala a probléma hanem azok amelyek a háttérben vannak és ami nem mocskolódás hanem tény. A hazai viszonyokat ismerjük és volt hozzá szerencsénk. ha valahol baj van, akkor nem a dolgozókat kell megsarcolni hanem összefogni. Ezzel ott már elkéstek..”
 • 103. direkt001 2010. január 28. 14:05
  „ÜDV SAVARJO!

  100.
  VÉGRE VALAKI, AKI ÉSSZEL KÖZELÍTI MEG A DOLGOKAT!!!

  BELSŐEMBER12, BENNFENTES!!!
  KÖVETHETNÉTEK A PÉLDÁJÁT!!! :)
  BÁR AKKOR NEM TUDNÁTOK MOCSKOLÓDNI!!!:(”
 • 102. Belsőember12 2010. január 28. 14:05
  „Kedves Direkt001!
  Szépen eltereli a szót de sebaj. Ezek nem rágalmak, sokan vannak akiknek most is tartoznak a virágban, ez is tény. sőt az is hogy itt sokan irnak ugyanerről, tehát ők mind hazudnak? Ez egy kissé fura lenne.... Azt sem veszi észre hogy nem csak a cukrászda bezárásáról van itt már szó, hanem arról is hogy akik még ott voltak azok sincsenek elrendezve,ez tegnap is így volt. És nekik is van családjuk, akiknek enni kéne adni. És lehet hogy a tulaj egy rendes ember lenne, de nem tudja vagy nem akarja uralni a helyzetet. ez a valóság. Mindannyian szeretnénk a régi virágot látni, de ehhez az első lépés az lenne, hogy ne ködösítsenek és ne vezessék félre az embereket.
  Ez a véleményem!”
 • 101. Vendég 2010. január 28. 13:41
  „Kedves Bennfentes! Lehet, hogy nem ismerem a belső dolgokat, csak annyit tudok, hogy a kedvenc pincérem már több mint 2 éve ott van. Biztos vagyok benne, hogy megtalálta a számítását. Bár a kapcsolatunk távoli, de még sohasem panaszkodott. Tudomásom szerint a cukrászok is a régiek. Ezt a sütemények és a fagyi stabil jó minősége miatt gondolom. Remélem minél előbb nyitnak, mert szeretnék újra ott lenni!”
 • 100. savarjo 2010. január 28. 13:40
  „A patinás Virág nem hamu és nem kamu.
  Ha kedves mocskolódó, panaszkodó olvasó beülnél a tulajdonos helyére megtudnád, milyenek a hazai viszonyok. Üres zsebekkel urak és hölgyek nem ülhetnek egész nap patinás helyen.Más tipusu emberek kiülnek a sarokra, ott látják, hogy kinn vannak!Másabb tipusu emberek pizzériára vágynak- pedig ami ithhon van az csak hasonló az igaziakhoz- de most ez a sikk.
  Drágább és elegánsabb Virágot eltudnék képzelni, de akkor hányan kiszorulnának, még egy-agy alkalommal sem tehetnék meg hogy a " szegedi zserbóban csevegjek, randizzanak.
  Én elégedett vagyok, csak biztatom a tulajdonost, tartsa kezében az üzletet a válság ellenére.
  A ki nem fizetettek szerintem, valahol vagy sárosak vagy futó kalandnak tekintik az ilyen patinás helyet. Persze lehet, hogy a mai magyar valóság itt is jelen van - akárcsak " fenn" - sok a zsebszerződés??”
 • 99. direkt001 2010. január 28. 13:09
  „KEDVES BELSŐEMBER12!

  AZT NEM TUDOM MILYEN ÍZŰ A "SZÖLLŐ", DE IGAZA VAN A SZŐLŐ NÉHA MÉG SAVANYÚ IS LEHET:)
  KETTŐNK KÖZÜL A NEVETSÉGES NEM ÉN VAGYOK!!!
  TANULJON MEG OLVASNI A SOROK KÖZÖTT!!!
  AZT NEVEZI IGAZSÁGNAK, AMINT EGY FELHASZNÁLÓ NÉV MÖGÉ BÚJVA SÚLYOS RÁGALMAKAT SZÓR EGY OLYAN CIKK FOLYTÁN, AMI EGY SZEGEDIEK ÁLTAL KÖISMERT, ÉS KEDVELT CUKRÁSZDA BEZÁRÁSÁRÓL SZÓL!”
 • 98. Belsőember12 2010. január 28. 12:52
  „Kedves Direkt001!
  Látszik hogy álomvilágban él,szomorú. Erre csak egyet lehet mondani:
  FÁJ AZ IGAZSÁG,SAVANYÚ A SZÖLLŐ!
  ÉS a tények önmagukért beszélnek. Az igzságot nem lehet elnémítani.
  Ha nem tudja miről beszél, jobban jár ha nem szól hozzá!
  Így nem teszi nevetségessé magát!”
 • 97. Vendég 2010. január 28. 12:50
  „Szerintem ez egy felesleges veszekedés. Aki dolgozni akar, az megtalálja a számítását a Virágban. Több pincérrel is beszélgettem a nyáron és annyira nem panaszkodtak. Persze egy fiatalnak semmi pénz nem elég, főleg nyáron. Kérdem én? Vajon miért maradtak mégis ott? Ezenkívül a kiszolgálással semmi problémám nem volt. A fagyi is a Virágban a legjobb.”
 • 96. direkt001 2010. január 28. 12:38
  „KEDVES BELSŐEMBER12, BENNFENTES, BLABLA01!

  EGY IDÉZETET KÜLDENÉK:

  " NEM AZ A LÉNYEG MIT MOND, HANEM AZ, HOGY KI MONDJA"

  REMÉLEM EZ ÍGY ÉRTHETŐ LESZ :)”
 • 95. blabla01 2010. január 28. 09:32
  „A cikk "fele sem igaz!!!

  A dolgozók nincsenek kifizetve!!!!!
  Az ott dolgozóktól tudom, és akik a közelmúltban megkapták a papírjaikat de fizetést nem!!!!!!
  Nem kéne őket kifizetni?????????”
 • 94. Bennfentes 2010. január 28. 09:15
  „Kedves Vendég! (89.)

  Sajnos Te nem ismered a Virág belső viszonyait... Tény, hogy a folyamatosan cserélődő felszolgálók nagyrészt normálisak. Szerinted az támogatásnak minősül, hogy k...anyáznak veled, nem adják oda a fizudat akkor tényleg támogat a vezetőség. Az arcmemóriáddal lehet némi gond, mert a 2 hajcsár üzletvezetőn és a kerekképű tulajdonoson kívűl nem láthatsz ismerős arcot. Nincs az a mazohista aki 1 évnél tovább bírta a Virágban. A többség csak azért maradt pár hónappal tovább, mert hitte, hogy megkapja a fizetését...”
 • 93. L0GARITMUS 2010. január 28. 03:25
  „segesvary! ez hir ?”
 • 92. Belsőember12 2010. január 27. 23:00
  „Kedves Direkt001!
  Pontosan érti hogy miről szól a cikk, és pontosan értem hogy miért irta amit írt. De talán ha elolvasná mások hozzászólásait képben lenne hogy miről van szó, mert ez nem egy év vagy egy ember problémája ez hanem több év panasza is feltárul itt és nyilván nem ok nélkül. Én szerencsére kikerültem ebből, bár engem sem fizettek ki maradtak az ígéretek de vannakakik most is olyan cipőben járnak mint én voltam és mások. Higgye el, sok ember elkeseredése van itt terítéken, és talán ha benne lenne, átlátná,megértené ezt az egészet. Na mára mentem, reggel dolgozni kell menni.Szerencsére nem mindenütt ilyen rossz a vendéglátás helyzete!”
 • 91. direkt001 2010. január 27. 22:48
  „Kedves Belsőember 12!

  Ha figyelmesebben elolvasta volna amit írtam, talán rájött volna, hogy nem a helyesírási hibákat próbáltam meg kihangsúlyozni, hanem a mondandója lényegét, melynek a miértjét nem igazán értem!
  Elég szomorú , hogy Ön szerint ehhez pedagógunak kell lenni!
  Tehát nem a azt nem értem, hogy miről szól a cikk hanem azt, hogy az Ön által leírt mondanivaló, hogyan kapcsolódik ahhoz???”
 • 90. Vendég 2010. január 27. 22:39
  „Még annyit szólnék hozzá, hogy ha megfigyelték, legalább három éve ugyanaz a személyzet dolgozik ott. Ennek vajon mi lehet az oka?”
109 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beköltözött az új raktárba a Móra-múzeum

Elkészült Magyarország talán legmodernebb múzeumi raktára. A szegedi Cserje sori ipari parkban épült fel a Móra Ferenc Múzeum új raktárbázisa. Tovább olvasom