Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Bikinidömping a napozó válogatott castingján

Két órás bikinis válogatót tartott péntek délután a Rádió 88: 35 lányt hívtak meg az Anna fürdőbe Szegedi Napozó Válogatott castingjára. A lánymustrára mi is ellátogattunk.
A Szegedi Napozó Válogatott a szegedi és környékbeli strandokat fogja a nyári hónapokban látogatni. A strandolóknak segítenek abban, hogy élmény legyen a napozás és ne arról szóljon a nyár: leégtek, megfőtt a fejük, kényelmetlen a bikini – mondta lapunknak a casting előtt Bagdi Zoltán. A Rádió 88 marketing vezetője a műsorvezető Gedzóval és Tóth Cilivel együtt faggatta a nyári munkára jelentkezőket.

Bikinidömping a napozó válogatott castingján - GALÉRIA

A válogatóra behívott fürdőruhára vetkőztetett 35 lánynak olyan kevésbbé bonyolult kérdésekre kellett válaszolnia, mint, hogy tudnak-e úszni, azok akiknek két keresztnevük van, mindekttőt megünneplik-e. A könnyed feladatok Gezdó ország-város-fiú-lány játéka zárta, sokan elbuktak az európai országot fővárosait firtató kérdéseken. – Húzzuk ki, vagy pasija – mondta az egyik 88-as segítő, amikor a zsűri elé állt lányt bevallotta: napozóválogatottként a fiúja is elkíséri.

Gyorsan kiderült, a lányok a napozás magassarkúan, indokolatlanul gazdagon ékszerezve képzelik el. Vagyis nem. – Nem ebben napozok – mondta nevetve egy közel 180 centimagas fürdőruhás lány. Hozzátette, a cipő nyújtja a lábát, amivel teljesen egyet értettünk. A szervezők roséborral hűtötték a kedélyeket, akadt versenyző, aki Mucsi Zoltánt idézte a pohár láttán.

Bikinidömping a napozó válogatott castingján - GALÉRIA

A kétórás Anna fürdői válogató erdeménye csak hétfőn derül ki, a 35 lányból 10 lesz válogatott. „A Szegedi Napozó Válogatott tagjai nem csak a strandokat, de a szegedi fesztiválokat, eseményeket is meglátogatják majd és néha a puszta jelenlétükkel is emelik az esemény rangját. Amikor fesztiválokra érkeznek akkor nem dolgoznak, hanem buliznak és a személyiségükkel adnak valami extrát a buliknak." – áll a rádió közleményében.

A castingon megjelent lányok is elmondták, színesíteni fogják a hangulatot, jelentsen ez akármit is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bernáth Georgina: A fiatalokat szeretném képviselni

Az árak már európaiak, de a bérek balkániak - véli a Jobbik legfiatalabb Európai Parlamenti… Tovább olvasom