Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Bluesfesztivál újra – Szegeden

A Szegedi Ifjúsági Ház, a JATE-klub és a Belvárosi mozi hosszú évek után újra megrendezi Szegeden a bluesfesztivált – mely korábban az ország egyik meghatározó zenei eseménye volt.
A Szegedi Ifjúsági Ház, a JATE-klub és a Belvárosi mozi hosszú évek után újra megrendezi Szegeden a bluesfesztivált – mely korábban az ország egyik meghatározó zenei eseménye volt. A szervezők bíznak abban, hogy a Szegedi Ifjúsági Napokhoz hasonlóan a bluesfesztivál is újra népszerű lesz, hiszen több olyan zenész érkezik a rendezvényre, akik nemcsak az országban, s Európában, de az egész világon értek el sikereket. A fesztivál első napján, március 14-én a Szegedi Ifjúsági Házban a Babos Project Special lép fel, majd a Toni Lakatossal kiegészült Szakcsi Gypsy Jazz és a Rácz Trió koncertjét hallhatják.

Március 15-én a JATE-klubban folytatódik a rendezvény. Itt a szerb Raw-Hide-dal és a Palermo Boogie Ganggel találkozhat a közönség, majd a Blues B.R. Others Show következik. 16-án a Belvárosi moziban Kay Foster Jackson amerikai énekesnő lép fel – ő Magyarországon eddig még sohasem énekelt. A Pribojszki Mátyás Band vendége az olasz Enrico Crivellaro lesz, majd a Jambalaya együttes zenél. Napijegyek a koncert napján az adott helyszínen vásárolhatók, bérletek elővételben válthatók mindhárom helyszínen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismeri-e ön a pártok ígéreteit és képviselőjelöltjeit?

Harmincegy nap van még hátra a parlamenti választások első fordulójáig. Noha nyakig benne vagyunk a… Tovább olvasom