Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Bodó Imre a szocialista képmutatásról

Szeged - Szocialista képmutatás, avagy hogyan szüntessük meg a helyi stúdiókat címmel tartott sajtótájékoztatót Bodó Imre országgyűlési képviselő hétfőn Szegeden.
Kozma József a legutóbbi megyei közgyűlésen elhangzott szavaira reagált. A szocialista országgyűlési képviselő szerint botrány, hogy az MTV vezetése megszünteti a körzeti stúdiókat. Bodó szerint viszont azok a felelősek, akik az elmúlt 8 évben irányították az országot. Cinikus a magatartásuk, és nem etikus elhárítani a felelősséget – fogalmazott.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. k.elvis 2009. december 08. 21:31
  „Ez a Bodó az aki eladta a telkeket Tiszaszigeten potom pénzért izraeli befektetőknek?Ja most meg Újszegedre költözik?”
 • 23. laszo 2009. december 08. 18:32
  „A FIDESZ kép mutatásrol is beszélhetnénk”
 • 22. KaszaOne 2009. december 08. 15:47
  „FIDESZ=MSZP Ez egy igen nagy és jó színtársulat. Mutyizgatnak, passzolják a hatalmat jobbra, balra, és közben, tömik a zsebüket. Az országban egy hiteles politikai párt létezik, és az a Jobbik, az összes többi tolvaj. FIDESZ = Tokaj, Orbán bánya. MSZP = Sikkasztás minden irányból, autópálya lobbi, uniós pénzlopás, választási csalás. SZDSZ = Ingatlan panamák az ország egész területén. MDF = Dávid Ibolyka féle hamis bizonyítékok”
 • 21. Léni 2009. december 08. 12:10
  „Azok beszélnek, akik a szivárvány minden színében tündökölnek? Akik köpönyegforgatásból
  utólérhetetlenek? Akik most sem az igazat mondják /mivel más a választási "hadjárat" és más
  a kormányzás/. Ők akik szemforgatva és vigyorogva kettéosztották az országot! Akikből a
  bosszúálláson és gyalázkodáson más ki nem jön! <moderálva>
  Akik lebeszélték az embereket a védőoltásról! Eddig 2o halott, akik még ma is élhetnének!
  Közben a nagyvezér suttyomban beoltatta magát és családját, a szócsövei pedig tovább
  szapulták a szérumot!
  Ennyit a Fidesz képmutatásáról. Nincs erkölcsi alapjuk arra, hogy mások fölött pálcát törjenek!!!!!!!”
 • 20. Carlo 2009. december 08. 11:06
  „12 nek
  mire alapozod rólam a véleményed, talán ismersz, ha meg nem, akkor bölcs maradtál volna....”
 • 19. KaszaOne 2009. december 08. 09:27
  „Nekem Bodóról az izraeli tulajdonú Tiszasziget Lakópark Kft. jut(d) eszembe. Hmmm Hmmm van képe ennek az embernek szent beszédet tartani, amikor Magyar földet ad el izraelieknek, és mind ezt úgy teszi, hogy megkárosítja saját választóit. <moderálva>”
 • 18. valakiiii 2009. december 08. 09:08
  „moderálva off”
 • 17. lila 2009. december 08. 08:46
  „Hol is van Magyarország legmélyebb pontja? Bodó szerint ez Tiszaszigeten van, pedig jól tudja, hogy ez hazugság!Cinikusságról, és hazugságról beszélni az ő esetében lehet főleg.”
 • 16. favágó 2009. december 08. 08:19
  „Ez a téma egy kicsit többet is ért volna, mint a fenti 3 mondat!:-( De "munkatársunk" ennyit tud!:-(”
 • 15. sevenof9 2009. december 08. 01:35
  „ki nezi az mtv-t?
  akinek retegmusorokra van szuksege,fizessen ra elo,a tobbinek meg ott a monikashow.
  megneznem,hogy egy npr-hoz hasonlo evi kethetes penzgyujtesi akcioval hova jutna a kozszolgalati mediakok gyulekezete. (gyk az npr a USA kozossegi radioja)”
 • 14. ráérő 2009. december 07. 22:44
  „5.szigetiboy.... a 9.dodó szerint még is csinál valamit.Párt hova tartozásátol függetlenül is egy gerinctelen.......”
 • 13. CID 2009. december 07. 22:21
  „Na ennek aztán van bőr a pofáján. Hogy nem okádja tele a tükröt amikor reggel a pofáját mossa.............. ?”
 • 12. madeinhungária 2009. december 07. 22:08
  „Carlo úr is egy nagy képmutató, ennyi erővel.
  De azért mégkérdezem. Miért is képmutató a cikk főszereplője?

  Más:

  Szerntem már nagyon lerágott csont ez az álszent vádaskodás. Kaszinócity Szigeten meg Black jack Bodó...haha.na persze. Sőt még a felesége is zsidó állítólag, a haverom ismerősének a barátnője hallotta, hogy ezt verebelték a csiripek. Ugyan már gyerekek, ennyire futja csak? Isten bizony a kurucra irogassátok a marhaságaitokat.”
 • 11. Mizujs 2009. december 07. 20:30
  „1. Ki nézi a körzeti tévét?
  2. Mennyi az az adásidő, amit a központi m1-en kapnak?

  Nem a körzetisekkel van bajom, hanem azokkal, akik vízfejűvé tették az egészet. De ez sajnos az egész országra érvényes :-((((”
 • 10. Carlo 2009. december 07. 20:26
  „ez az Úr is csak 1 nagy képmutató”
 • 9. dodó 2009. december 07. 20:15
  „Bodó "úrnak" inkább a tiszaszigeti 95+1 építési telek Joav Blumnak való átjátszásáról kellene nyílt, tényfeltáró jellegű vallomást tennie a nyomozóhatóságok előtt!
  Addig is illene válaszolnia az üggyel kapcsolatban a MO-on törvényesen bejegyzett, három EU képviselővel rendelkező Jobbik hivatalos úton feltett kérdéseire, esetleg ez mellett még nyilatkozhatna az "időhiány" miatt elutasított jobboldali újságíróknak!”
 • 8. valakiiii 2009. december 07. 20:13
  „ez már cikk: (nem délmagyaros)

  Kozma József szocialista képviselőnek a Magyar Televízió finanszírozásával kapcsolatos múlt heti nyilatkozata kapcsán tartott sajtótájékoztatót a televízió szegedi körzeti stúdiójában Bodó Imre a Fidesz országgyűlési képviselője. A fideszes honatya szavaira Kozma is reagált portálunknak.

  Amint arról portálunk is beszámolt, a megyei közgyűlés legutóbbi ülésén heves szópárbaj alakult ki az MTV helyi stúdiójának bezárása, illetve a köztévé költségvetési támogatása kapcsán.
  Bodó Imre mai sajtótájékoztatóján azt nehezményezte, hogy az MSZP szegedi elnöke, Kozma József akkor a vidéki stúdiók megmentésének lehetőségeként az MTV-vezetők fizetésének elvonását vetette fel - miközben a többi szegedi szocialista képviselővel együtt megszavazta a Parlamentben a jövő évi költségvetést.

  ,,Felháborító és cinikus Kozma József nyilatkozata, hiszen ez ismét a jól ismert szocialista taktikát alkalmazza: szembefordítja egymással a különböző csoportokat és így próbálja meg a felelősséget áthárítani" - fogalmazott Bodó.
  A képviselő a következő kérdéseket tette fel és válaszolta meg: kik irányították az országot az elmúlt 8 évben, ki a közszolgálati televízió tulajdonosa és mit tettek a kormány részéről a tiszta közélet megteremtéséért az elmúlt két ciklusban.

  Bodó kitért a szegedi szocialista képviselők felelősségére is, akiknek a bevallottan fél évre tervezett 2010-es költségvetés megszavazása helyett inkább a körzeti tévéstúdiók megmentése érdekében kellett volna tegyenek valamit - most pedig nyilatkozataikkal a felelősség elől igyekeznek elmenekülni.
  A Fidesz képviselője a sajtón keresztül is arra kérte Kozmát, hogy gondolja át újra múlt heti szavait.
  Bodó egyébként a témában napirend utáni parlamenti felszólalásra is készül még a decemberi ülésszak alatt.”
 • 7. valakiiii 2009. december 07. 20:11
  „délmagyar!!!! igen rövidre sikeredett ez a cikk... ja érthető nem mszp-s nyilatkozott...”
 • 6. achilleus 2009. december 07. 19:56
  „Hát ez tényleg nevetséges? Hol élt ez a fazon az elmúlt 8 évben?? Most veszi észre?? Ti csináltátok ...!
  "Kozma József felháborítónak nevezte, hogy miközben az MTV-nél 1650-en dolgoznak, a vezetés mégis azt a 160 embert bocsátja el, aki a vidékkel, Magyarország nagyobbik felével tartja a kapcsolatot. A vízfejet kellene fölszámolni a képviselő szerint, a közszolgálati tévénél vagy ötven embernek havi egymillió forint fölött van a fizetése."
  De ez már valami taktika lehet, mert mindre most jött rá "szavak szintjén" a megvilágosodás: ld pl. BKV felügyelettel megbízott szocialista főbarmok: "Steiner Pál és tettestársai a BKV korrupciós ügyeiben a közvélemény tudatos megtévesztése érdekében folytatólagosan elkövetett hazudozásban vannak, szavaik teljesen ellentétesek tetteikkel. Asszisztálásuk mellett különböző személyek és cégek milliárdokat loptak el a közpénzből. Súlyos felelősségük elkenése érdekében a szocialisták most úgy viselkednek, mintha semmi közük nem lenne a botrányokhoz."”
 • 5. szigetiboy 2009. december 07. 19:46
  „Bodó már polgármester, csak az a baj hogy az utóbbi években, mióta OGY. képviselő lett ezt nem nagyon vesszük észre itt Tiszaszigeten... :S”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittasan, engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt

Ittas járművezetőt igazoltattak a rendőrök vasárnap délután Szegeden, akinek közlekedésével még további szabálysértések is írhatóak rovására... Tovább olvasom