Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Bohémélet-koncerttel hódított az Operaház a nagyszínházban

Bohémélet-koncerttel hódított az Operaház a nagyszínházbanFotó: Török János
Nagy sikert aratott a Magyar Állami Operaház Bohémélet-koncertje péntek este a Szegedi Nemzeti Színházban.
Kovács János sokféle árnyalatot megmutató, lendületes vezényletével, a több szegedi kötődésű szólistával, saját zenekarával és énekkarával vendégszereplő fővárosi társulat meghódította a szegedi közönséget. A főbb szerepeket éneklő László Boldizsárt, Haja Zsoltot (képünkön), Létay Kiss Gabriellát, Rácz Ritát, Sándor Csabát és Kiss Andrást többször is lelkesen visszatapsolta a publikum.

Aczél András rendező köszöntőjében elmondta: Andrássy úti épületének rekonstrukciója miatt indult vidéki vendégszereplésre nemzeti dalszínházunk társulata, amely nemrég egy másik Puccini-operával, a Turandottal lépett fel Hódmezővásárhelyen.
 
Galéria kép

A műsorközlő a koncert előtt méltatta a Vaszy Viktor által felvirágoztatott szegedi operakultúrát; arra is felhívta a figyelmet, az Operaház máig a legendás Nádasdy Kálmán-féle Bohémélet-rendezést tartja repertoáron. Szegedre a Filharmóniával partnerségben megvalósuló Operát az Operából! sorozatban jutott el a darab.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több az IQ-ja mint 60, mégis fogyatékosnak minősítették - Folytatódott a vásárhelyi elmeorvosnő pere

Több az IQ-ja mint 60, mégis fogyatékosnak minősítették - Folytatódott a vásárhelyi elmeorvosnő pere
A felvett pénz felét kell kifizetnie annak a férfinek, akinek egy hódmezővásárhelyi ideg- és elmeorvos állított ki hamis igazolást, ami alapján fogyatékosnak minősítették. Tovább olvasom