Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Bölcsészek megmozdulása a Radnóti Klubért

Szeged - Szegedi bölcsészhallgatók vonultak utcára az SZTE Bölcsészettudományi Kara (BTK) előtt: akciójukkal a Radnóti Klub kialakításának fontosságát hangsúlyozták.
A klub a tervek szerint az Egyetem utcai épület alagsorában kapna helyet. A hallgatók kiemelték: nagy szükség van az új, kari szórakozóhelyre, mert a BTK-nak – több más, szegedi karral ellentétben – egyetlen közösségi helyisége sincs.

Olvasóink írták

 • 1. szegarazs 2010. december 27. 19:54
  „Igazuk is volna, HA évekkel ezelőtt a leendő klubhelyiség nem az állandó csendháborítások, az illegális bontások, életveszélyes villanyszerelések, esztelen és önkényes tartófalkiverések, más területekre betörések (ajtó felfeszítéssel), tűzrendészeti szabályok hajmeresztő felrúgása és féktelen alkoholizálásokba fulladó tivornyák helyszíne lett volna.

  És persze nem a hallgatókról szólt ez, csak Török Márk akkori BTK HÖK elnök és sleppje akart bulihoz állandó helyet magának. Török Márkot pont emiatt függesztették fel az emlékezetes bírósági ügy végén.

  A mostani BTK HÖK pedig nem más, mint Török Márk EHÖK elnök - hogyan kell felfelé bukni - bábjai és talpnyalói. (Kinek melyik inge...)

  Ugyanarról szól most is az egész, Török Márk nem törődik bele a vereségbe - amit csak a saját arroganciájának és öntörvényűségének* köszönhet - és próbálkozik ismét, hogy saját kis birodalma legyen.

  * Az öntörvényű szót sokan pozitívnak hiszik, miszerint akaratos, és végigviszi amit kitalál, pedig egyszerűen arról van szó, hogy Török Márk minden törvényen felül állónak hiszi magát, rá nem vonatkozik semmi. Aki ismeri, az tudja ezt, és vagy azért nyal neki, mert érdeke fűződik hozzá, vagy fél tőle. Aki nem nyal, az vagy nem ismeri, vagy megveti/utálja/rühelli.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brutálisan drága a karácsonyi kosarunk

Szeged - Megnéztük, mennyibe kerültek egy évvel ezelőtt a jellegzetesen ünnepi asztalra kívánkozó… Tovább olvasom