Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Breaktánc a parton: családi underground készül

A fiatalokat és a családokat is szeretné beavatni az undeground sportok és művészetek világába szombaton az újszegedi Partfürdő szabadstrandján a Funky4Life nevű breakverseny és alternatív jamboree.
„Kevés olyan sportág létezik a világon, ami annyira átfogóan edzi az egész testet, mint ez a mozgásforma" – beszélt a Funky4Life nevű rendezvény egyik szervezője, Szilágyi Botond a programról, amely a fiatalokat és a családokat is szeretné beavatni az underground sportok és művészetek világába szombaton az újszegedi Partfürdő szabad strandján.

Breaktánc a parton: világbajnok bemutatóval indul a verseny. Fotó: DM (galéria)

A délután folyamán ugyanis tartanak akrobatikus cheerleader-show-t, valamint az X-Faktorból és a Csillag születikből is ismerős szegedi csapat, a Flip Unit Team is fellép a Yamakasi című filmet idéző freerunprodukciójával. Emellett flatland és trial, azaz akrobatikus bringás műsorok is lesznek. Művészetekben sem lesz hiány: öt grafftis készít egy-egy alkotást a nap folyamán, hogy megmutassák, több mint falfirka az utcaművészet. Ezzel párhuzamosan breaktáncversenyt hirdettek: 13 óráig nevezhetnek a körversenyre a résztvevők.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdődik a szabadtéri

Giuseppe Verdi népszerű operájával, Az álarcosbállal péntek este indul a 84 éves Szegedi Szabadtéri Játékok idei programsorozata. Tovább olvasom