Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Buci pszichiáterhez készül

Stohl Buci szereti Szegedet, mert sok a virág és gyönyörűek a lányok. Játszott, sikert aratott a Dóm téren, de sietett vissza Pestre, mert le kell zárnia a drogos ügyét. Ami pedig a nőügyeket illeti: azt mondja, bőven el van látva a szebbik nem képviselőivel.
Stohl Buci a szegedi Csárdáskirálynőben. Fotó: Schmidt Andrea
– Eltűnt a bulvárlapok címoldaláról. Mi történt?

– Igen, már egy jó ideje nem nyilatkozom egyetlen bulvárlapnak sem, mert teljesen értelmetlennek látom, ugyanis akármit mondok, úgyis ökörséget írnak le. Ha például bármiféle hír kapcsán az én nevem felmerül, akkor azt biztosan úgy tekerik ki, hogy valami hihetetlen bombasztikus hír legyen. Ez persze az újságírók részéről érthető, mert el akarják adni a lapot, de engem ez meg már borzasztóan idegesít, ezért aztán akármilyen témában hívnak fel, mindig azt mondom, hogy nem nyilatkozom.

– Mi az igazság akkor a bulvársajtó által megszellőztetett drogügyével kapcsolatban?

– Oké, elmondom. Valóban kihallgattak, mert két fiatalember, akiket lecsuktak valamilyen nyomozás során, azt vallották, hogy egyszer, egy éjszaka, egy helyen, velem kábítószert fogyasztottak. Ennyi volt az egész. Ezt már úgy fújta fel a bulvársajtó, hogy nekem az egyik fiatalember a beszállítóm, hogy én egy drogdíler vagyok, meg mindenféle hülyeségek. Az ügy most ott tart, hogy amikor visszamegyek Pestre, rögtön bemegyek a rendőrségre, és megbeszéljük a folytatást, mert gyakorlatilag semmit nem találtak ellenem. A rendőrök ennek ellenére azt javasolják, azért, hogy le tudják zárni az ügyet, vállaljam el azt, hogy 6 hónapon keresztül havi 1-2 alkalommal elmegyek egy pszichiáterhez beszélgetni. Azt mondták, hogy ettől még nyugodtan fenntarthatom a vallomásomat, hogy nem fogyasztottam kábítószert, de így le tudják zárni az ügyet, mindenféle következmények nélkül. Szóval tisztának találtattam.

– Elmegy a pszichiáterhez?

– El hát, muszáj elmennem. Ez nem olyan dolog, hogy majd én döntöm el, mit csinálok. Az is hülyeség volt például, hogy azt írták rólam: amikor bevittek a rendőrségre, nem voltam hajlandó vizeletmintát adni. Hát, ha valakit bevisznek a rendőrségre, nem kérdezik meg, hogy ad-e pisit, vagy nem ad pisit. Ott bizony pisilni kell. Egyébként az is negatív lett.

– Gyerekek, család, nők, magánélet?

– Nőkkel bőven el vagyok látva, elvégre van két lányom is, a kedvesemmel pedig hamarosam már két éve lesz, hogy együtt vagyunk. Ancsikának hívják, táncos, és most is itt van velem Szegeden. Nagyon jól vagyunk, nagyon sokat röhögünk együtt, úgyhogy minden a legnagyobb rendben van...

G. K. T.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Halász Miklós

Hatvanesztendős korában váratlanul elhunyt Halász Miklós Táncsics Mihály-díjas újságíró. Lapunk… Tovább olvasom