Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Bujkáló rablók, tolvajok, csalók Csongrád megyében

A legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők „elitalakulatába", a Top 10-be öt új név került. A „hiányzókat" időközben elfogták, egyiküket Franciaországból hozták haza.
Az elmúlt hónapokban számos olyan régóta keresett bűnözőt fogott el a rendőrség, akik szerepeltek a lapunkban közölt Top 10-ben, azaz a legkeresettebb bűnözők tablóján. Egyiküket, egy vásárhelyi férfit Mindszenten, egy másikat, egy szegedit Dél-Franciaországban kapták el.

Bite Attilát, aki 29 éves, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószerrel visszaélés, a Szegedi Rendőrkapitányság csalás miatt keresi.

Bordás Imrét a hódmezővásárhelyi és a makói rendőrök még mindig keresik. A 27 éves vásárhelyi férfit csalással, lopással és sikkasztással gyanúsítják.

Csongrádi Bélát lopással gyanúsítja a Makói és a Szeghalmi Rendőrkapitányság is, és a Makói Városi Bíróság is kiadott az 53 éves pitvarosi férfi ellen elfogatóparancsot.

Horváth Sándor 40 éves szegedi lakos ellen a Szegedi Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, magánokirat-hamisítással gyanúsítják.

Kakuszi Ferencet már jóval több mint egy éve próbálják kézre keríteni, de eddig minden próbálkozás kudarcot vallott. Összesen hat körözést adtak ki a 40 esztendős férfi ellen, aki Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefonokat lopott.

Tizenegyedik

Már tizenegyedszer közöljük a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők toplistáját. A 107-et és a Telefontanú 80/555-111 ingyenes számát eddig is sokan tárcsázták lapunk olvasói közül. Segítségükkel már lebukott például régóta körözött fegyveres bankrabló, csaló és drogkereskedő.

Kovács Zoltánt a Szegedi Rendőrkapitányság körözi, lopással gyanúsítják. A 25 éves szegedi férfi idén június 29-én Szegeden egy kft. telephelyéről pénzt és gépkocsit lopott. A kár meghaladja a 8 millió forintot.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

Szűcs Tibort a bíróság keresteti, a 30 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen azért adtak ki körözést, mert kétszer is elítélték, de egyszer sem vonult be a börtönbe.

Tóth Andor 40 éves kiskőrösi lakost a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság körözi jelentős értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt.

Tóth Józsefet a Szegedi Rendőrkapitányság csalás és hitelsértés miatt keresi. A 44 éves férfit a bíróság is körözi, mivel „elfelejtett" bevonulni a börtönbe korábbi büntetését letölteni.

Az összeállítás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság adatai alapján készült

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatóság lett a fogyasztóvédelmi felügyelőség

Hatóság lett a fogyasztóvédelmi felügyelőség. A büntetéseknek nincs felső határa. Több… Tovább olvasom