Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Bulizzunk együtt Demjén Ferenccel december 18-án!

Óriási az érdeklődés a Délmagyarország és a Délvilág december 18-i nagy karácsonyi Demjén-koncertje iránt. Ezer jegy már elkelt. A felfokozott érdeklődésnek két oka is van: az egyik maga Demjén Rózsi, a másik lapunk baráti ajánlata előfizetőinek: a 3500 forintos jegyeket 72 százalékos kedvezménnyel, 990 forintért kínáljuk – családonként egyszerre négyet. Demjén üzeni: Indul a Szerelemvonat.
Mint ahogy már illően beharangoztuk lapunkban, december 18-án, vasárnap 19 órától Demjéntől lesz hangos a szegedi sportcsarnok. A Délmagyarország, a Délvilág, a városi sportigazgatóság közös nagy karácsonyi koncertjére a jegyek árusítása megkezdődött, ezer belépő máris elkelt. Viszik, mint a cukrot. Ami nem csoda, hiszen előfizetőinknek 72 százalékos kedvezménnyel, mindössze 990 forintért kínáljuk a jegyeket. Családi rendezvényről lévén szó, egy-egy előfizető négy jegyet vásárolhat kedvezményesen. Van még jegyünk, de ne feledjék a mondást: ki korán kel aranyat, esetünkben olcsó koncertjegyeket lel.

Jegyeket a Délmagyarország és a Délvilág szegedi, vásárhelyi, makói és szentesi ügyfélszolgálatán lehet vásárolni. Teljes árú, azaz 3500 forintos belépőket az ügyfélszolgálatokon kívül a szegedi városi sportigazgatóságon és a Csermák Hangszerüzletben is be lehet szerezni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orvosigazgató nélkül működik a rendelőintézet

Lemondott posztjáról a szegedi rendelőintézet orvosigazgatója. Varga Lajos azzal indokolta… Tovább olvasom