Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Bumeránggal és Rúzsa Magdival keltünk

Szegeden lépett színpadra először megasztárként Rúzsa Magdolna, a nagy Voga-vadászat záróbulijának vendégeként. Tegnap reggel a Széchenyi térről szólt a Sláger Rádió Bumeráng című műsora. A színpadról Bochkor Gábor és Boros Lajos vezette a négyórás adást, miközben Voga Aga egy bulikamionon a városban furikázott.
Rúzsa Magdi a Megasztár megnyerése óta először lépett fel – Bochkorék még hónapokkal ezelőtt hívták meg Szegedre. Fotó: Karnok Csaba
Nem volt éppen nyugodt reggelük tegnap a szegedieknek, ugyanis a város adott otthont a Sláger Rádió nagy Voga-vadászat című játéka záróbulijának. Bár az elmúlt hetekben sokfelé járt a bumerángos csapat, sehol máshol nem építettek színpadot, sehol nem volt sztárvendég és egyedül ide jött el mindkét sztárműsorvezető. Meg is lett az eredmény: hatalmas tömeg a Széchenyi téren, átláthatatlan dugók a belvárosban.

Már reggel 7 órakor, a szemerkélő esőben is sokan gyülekeztek a színpad körül, ahol két melegítő oszlop mellett egy komplett stúdiót rendeztek be: innen szólt a Bumeráng adása. Bochkor Gábor és Boros Lajos szokás szerint kitárgyalta az aktuális híreket, a zeneszámok alatt pedig a közönséggel játszottak. Lajos például egy idő után megunta a frizbidobálást, és újító ötlettel állt elő.

– Mindenki vegye fel a sisakot, bögrét dobok – kiáltotta diadalittasan, és ettől a tervétől műsorvezető társa sem tudta eltántorítani, aki megjegyezte: ez veszélyes. – Van kötszerünk – válaszolta, és már dobta is. Kötszerre ugyan nem volt szükség, a harmadik kísérlet azonban így is csúfos véget ért: a bögre ripityára tört a betonon – szerencsére még a kordonon belül.

Voga Aga bulikamionja egy órán át járta a várost, majd a Széchenyi téren parkolt le
Nyolc órakor megérkezett Rúzsa Magdolna, 2006 hangja is, aki a Megasztár megnyerése óta most, Szegeden lépett fel először. A kishegyesi lány még a színpadot körülvevő kordonon sem tudott egyből bemenni, rajongói elhalmozták jókívánságokkal, virágokkal, sőt: ajándékokkal. Kapott például egy tortát, illetve egy őt ábrázoló portrérajzot is. Lefelé görbülő szájjal köszönt meg mindent, és mindenkit ölelgetett, puszilgatott.

Mindeközben begördült a Széchenyi térre Voga Aga bulikamionja is, mely több mint egy órán keresztül cirkált a városban, táncoló háremhölgyekkel a platóján. Aki megtalálta és elmondta az aktuális versikét, beszállókártyát kapott, melynek kitöltésével esélyes lett egy kétszemélyes, törökországi út megnyerésére. A kamion Újszegedről indult, és a szegediek tanácsára nem a Belvárosi, hanem a Bertalan hídon jött át. Így is hatalmas fennakadást okozott: az utána futó gyalogosok és a járművet konvojként követő autósok miatt gyakorlatilag megbénult a közlekedés. Három koccanás is történt, de szerencsére senkinek nem lett baja.

Szegedi szerelem

Bochkor Gábort erre az adásra elkísérte szerelme, Várkonyi Andrea is, aki a színpad mellett figyelte a műsort. A Tények Szegedről elszármazott műsorvezetőjéhez Bochkor időről időre odament, hogy megpuszilja, vagy váltson vele néhány szót. Eszük ágában nincs tehát titkolni kapcsolatukat, annak ellenére sem, hogy több bulvárlap néhány hete már tényként közölte: szakítottak.

Mire Rúzsa Magdi színpadra lépett, kisütött a nap, a Széchenyi téri színpad előtti tér pedig szinte teljesen megtelt. Őt egyébként még akkor meghívták a műsorba, amikor még csak elődöntős volt, annyira megszerette hangját a két műsorvezető. Bochkor Gábor kicsit ingerülten oda is szólt egy autógrammért kiabáló nézőnek: „Hadd nézzem már meg a Rúzsa Magdit!" Mivel ez épp két szám között történt, és a mikrofon is a kezében volt, mindenki hallhatta: nagy rajongója a kishegyesi lánynak.

A koncert után már csak egy izgalom maradt hátra: kisorsolták azt az egy Voga-vadászt, aki egy hetet tölthet Antalyában. Balanyi Melinda Kecskemétről jött Szegedre, mert érezte: most rámosolyog a szerencse, és így is lett. Férje azonban percekig nem hitte el, hogy a négy óra alatt összegyűlt, több mint háromezer beszállókártya közül pont az övéket húzták ki.
– Hú, de baromi jók voltunk! – dőlt hátra 10 órakor elégedetten Bochkor Gábor, mire Boros Lajos nagyokat bólogatott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Judit szerint a lelki sérülései mélyebbek

Jelentősen javult az állapota az Anna fürdőben vasárnap megkéselt szegedi nőnek, akit várhatóan a… Tovább olvasom