Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Busz és személyautó koccant a Mars térnél

Szeged - Egy személygépkocsi és egy busz koccant össze a Mars térnél péntek délután nem sokkal fél négy után - tudta meg a delmagyar.hu.
Pénteken délután nem sokkal fél négy után egy autóbusz és egy személygépkocsi koccant össze a Mars térnél. A nagykörút ezen szakasza teljesen bedugult - a kocsisor a rendőrségig áll.

Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszt!

Olvasóink írták

 • 9. klj_54 2009. szeptember 26. 10:00
  „Tessen már megtekinteni az illetékesnek a londoni Mway25-öt. Ott a marha ánglius 22.00 kor kezd neki KOMOLY melóba, amit reggel mondjuk 6.00 -ra be is fejez. Gondolok itt a burkolat cseréjére, ráaszfaltozásra.
  Mikor kezd el végre bejönni ebbe az országba is a józan ész?

  Az újság írójának meg csak annyit, hogy felesleges az elején valamit kétszer, háromszor leírni.
  A többség elsőre is megérti :-)”
 • 8. metha 2009. szeptember 26. 01:50
  „milyen érdekes hogy pesten tudnak éjszaka aszfaltozni meg javitgatni.....”
 • 7. buszos 2009. szeptember 25. 22:07
  „Én mint aki minde nap látja hogy mi folyik kint az utakon csak anyit tudok mondani hogy nagyon roszul oldoták meg a dolgokat! Hát igen!? A K álvária tényleg alkalmatlan arra célra hogy ott vezzessék el a kamion forgalmat! na de arrol tényleg ne beszéljünk mikor napközben kezdik meg az utak javitását! miért van ez? és miért nem este? mert akkor töbet kéne fizetni a munkásnak!! Én csak annyit akarok mondani hogy azt az elkelürö szakaszt kelett volna befejezni és csak utána neki kezdeni szeged város forgalmi átrendezni!! Meg arol nem is beszélve hogy az SZKT önkormányzati tulajdon és meg akarja mutatni hogy, Na de ez már politika!! és ebe nem megyek bele!! Idegölö honapok elé nézünk az biztos!!”
 • 6. rozator 2009. szeptember 25. 21:40
  „És ez reggel óta így volt! A DM sem válaszol!Biztos keresik a felelőst! A városban lévő építkezéseket elfogadja a normális ember, de amikor a mai forgalmi helyzetben ezt engedik, szo.janak le!”
 • 5. magyarok 2009. szeptember 25. 21:30
  „1! Én is 50 perc alatt értem a Mars térről a Sportcsarnokig mert a marháknak fél12kor jut eszükbe a kátyúkat betömni... Értitek fél12kor!
  Legszívesebbem kitörtem volna a nyakukat, csak az jutott eszembe nem a melósok tehetnek róla, hanem az a barom aki ezt elrendelte... Éjszaka ugye nem lehet csinálni amikor senkit sem zavarna akkor kell amikor amúgy is folyton dugó van! Azt az embert aki ezért felelős fejbe kellene lőni!”
 • 4. CID 2009. szeptember 25. 20:58
  „"A II.kórház előtt egy bordó autó szaladt bele du.2 óra körül.Na az a sok száguldó kamion!"

  Késő is van, meg sört is ittam, meg hülye is vagyok, gondolom ezt ezért nem értem.
  Mibe, kibe szaladt bele ?”
 • 3. rozator 2009. szeptember 25. 20:40
  „Tisztelt DM! A tegnapi nagy dugóról nem értesültek? Talán érdeklődjenek a városi rendőrkapitányságon!”
 • 2. babocska 2009. szeptember 25. 19:55
  „Az is jó nagy paraszt volt aki kitalálta,hogy a kamionokat rá kell a Kálvária sugárutra ereszteni.A II.kórház előtt egy bordó autó szaladt bele du.2 óra körül.Na az a sok száguldó kamion!”
 • 1. rozator 2009. szeptember 25. 19:21
  „Ki volt az a gyökér, aki tegnap engedélyt adott a Bertalan hídon az ujszegedi oldal egyik sávjának napközbeni aszfaltozására? A csongrádi sgt-ig ért a sor vége a köruton! Ezt a parasztot a híd közepén ki kellett volna lökni a sofőrök közé!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyomravezetői díj a szegedi halált okozó testi sértés ügyében

Halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást a Csongrád Megyei… Tovább olvasom