Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Buszközlekedés március 9–19. között

A Tisza Volán Zrt. tájékoztatja az utazóközönséget, hogy a március 15-i ünnep körüli napokon a helyközi és a helyi autóbuszjáratok – az országos menetrendi naptár szerint – az alábbiakban részletezetteknek megfelelően közlekednek.
A Tisza Volán Zrt. tájékoztatja az utazóközönséget, hogy a március 15-i ünnep körüli napokon a helyközi és a helyi autóbuszjáratok – az országos menetrendi naptár szerint – az alábbiakban részletezetteknek megfelelően közlekednek: március 9. (péntek) munkanap, a hetek utolsó előtti munka-, ill. tanítási napja; 10. (szombat) munkanap és a hetek utolsó munka-, ill. tanítási napja; 11. (vasárnap) munkaszüneti nap, (a hetek első munka-, ill. tanítási napját megelőző nap); 12. (hétfő) munkanap, a hetek első munka-, ill. tanítási napja; 13. (kedd) munkanap, a hetek utolsó előtti munka-, ill. tanítási napja; 14. (szerda) munkanap, a hetek utolsó munka-, ill. tanítási napja; 15. (csütörtök) nemzeti ünnep, munkaszüneti nap; 16. (péntek) munkaszüneti nap; 17. (szombat) munkaszüneti nap, 18. (vasárnap) munkaszüneti nap, a hetek első munka-, ill. tanítási napját megelőző nap; 19. (hétfő) munkanap, a hetek első munka-, ill. tanítási napja.

A március 10-i (szombati) áthelyezett munkanapon az iskolai előadási napokra meghirdetett járatok közlekednek. Eltérő közlekedési rendet alkalmaznak a Tisza Volán Zrt. által a hetek utolsó tanítási napjára meghirdetetett távolsági autóbuszjáratok esetében, amelyek március 9-én (pénteken) közlekednek. A Zala Volánnal közös üzemeltetésű Szeged–Zalaegerszeg gyorsjáratok – a korábbi egyeztetésnek megfelelően – mindkét irányban március 8-án, 9-én, 11-én, 13-án, 14-én és 18-án közlekednek. A Szeged–Enying között a hetek utolsó tanítási napján, illetve a hetek első tanítási napját megelőző nap közlekedő járatok március 9-én, 11-én, 14-én és 18-án közlekednek. A nemzetközi járatok és a budapesti expresszjáratok közlekedtetésében változás nincs, azokat a fentiek nem érintik. A helyközi autóbuszjáratok közlekedési rendje megegyezik a menetrendi naptár szerint szabályozottakkal.

Szeged, valamint a megye városainak helyi autóbusz közlekedési rendje szintén megegyezik a menetrendi naptár szerint szabályozottakkal. Az utazási tudnivalókkal kapcsolatban bővebb információ az autóbusz-állomásokon, a forgalomirányító helyeken, illetve Szegeden, a Közönségkapcsolatok Irodájában (telefon: 550-190) kérhető. A szabályozás kizárólag a Tisza Volán Zrt. által közlekedtetett menetrend szerinti járatokra vonatkozik, más társaságok eltérő munkarendben is közlekedhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kráter a Kárász utcán

Hat éve, a Kárász utca felújításakor csak megerősítették a csatornát. Most megrepedt egy vízelvezető… Tovább olvasom