Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 21°C | 30°C Még több cikk.

Cégregiszter – minden egy helyen

Már a postaládákban van Szegeden az idei Cégregiszter, amelyben közel ezer vállalkozás kínálja szolgáltatásait a legkülönfélébb területeken. A közérdekű információkat is tartalmazó kiadvány az interneten is megtalálható.
Konkoly Béla szerint Szegeden nincs más hasonló kiadvány. Fotó: Gyenes Kálmán
A napokban került a szegedi postaládákba kiadónk többéves hagyománnyal rendelkező információs gyűjteménye, a Délmagyarországi Cégregiszter. Az idén harmadik alkalommal megjelenő kiadvány a korábbiakhoz képest több mint száz oldallal hízott, közel ezer szegedi vállalkozás által kínált szolgáltatásról és közérdekű információkról tájékoztatva az olvasókat.

Konkoly Béla, a Lapcom Kft. kereskedelmi igazgatója hangsúlyozta: Szegeden jelenleg nincs a Cégregiszterhez hasonló volumenű információs kiadvány. Ebben egy helyen találja meg mindenki a számára éppen szükséges szolgáltatás leírását, elérhetőségét – legyen szó helyi vagy távolsági buszmenetrendről, fogorvosi kezelésről, okmányügyintézésről vagy mobilvécé-kölcsönzésről. Az idén nyolcvanötezer példányban megjelenő Cégregisztert ezúttal tartósabb papírra nyomták, ezzel is ellensúlyozva a gyakori forgatás miatti elhasználódását.

Idei újdonság, hogy a kiadvány már az interneten is elérhető a www.cegregiszter.delmagyar.hu címen, így olyan felhasználókhoz is el tud jutni, akik más településekről érdeklődnek szegedi cégek iránt. Az internetes megjelenés másik előnye, hogy folyamatosan frissíthető, bővíthető, így olyan cégeket is megtalálhatunk az adatbázisban, amelyek a nyomtatott változatban még nem szerepelnek.

A Cégregiszterbe idén kivehető mellékletként a legfrissebb utcajegyzékű Szeged-térkép is bekerült, a csatolt településrészek – például Szőreg, Kiskundorozsma, sziksósi kiskertek – részletes térképeivel együtt.
Június végén Makón, július végén Hódmezővásárhelyen, szeptember közepén pedig Szentesen és Csongrádon is megjelenik a Cégregiszter helyi változata – mondta el Konkoly Béla.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mentősök vizsgálata

Belső vizsgálat lett a vége a mentőszolgálatnál annak a történetnek, amelyről lapunk keddi számában… Tovább olvasom