Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Celebek bizalmasa: hírességekkel készít interjút a szegedi Rácz Zsuzsa

Szeged - Talán nincs is olyan fővárosi celeb, akivel Rácz Zsuzsa (képünkön) ne készített volna interjút az elmúlt két és fél évben. A Rise FM műsorvezetőjeként rajta tartja az ujját Budapest „bulvárütőerén".
– Szinte mindenkivel készítettem már interjút a fővárosi celebvilág tagjai közül, de beszélgettem politikusokkal és sikeres vállalkozókkal is – hallottuk a szegedi Rácz Zsuzsától, aki a Rise FM és az egyik internetes bulvártévé műsorvezetőjeként dolgozik Budapesten. Arca a televízióból is ismerős lehet, hiszen a TV2-n a skandináv lottó számhúzójaként mosolyog ránk.

Már a gimnáziumtól kezdve olyan ismeretségekre tett szert, amelyeknek köszönhetően később könnyen boldogult a média világában. Szerepelt a Barátok köztben, táncolt az énekes Anita mögött. A főiskolán is a média szakirányt választotta, gyakorlatát a Rádió 88-nál végezte. Amikor felköltözött Budapestre, bekerült a szentendrei rádióhoz, ahol hétvégente műsort vezetett. Aztán jött a Rádió Q, az RTL Klub és a Viva Tv éjszakai játéka, innen hívták át a megalakuló Rise FM csapatához.

hírességekkel készít interjút a szegedi Rácz Zsuzsa
Hírességekkel készít interjút a szegedi Rácz Zsuzsa.
Fotó: DM/DV

– Két és fél éve gyakorlatilag alig alszom, rengeteget dolgozom. De egyáltalán nem bánom, sőt a szabadnapjaimon rosszul érzem magam. Hozzászoktam a hajnal négy órai keléshez, hogy reggel hattól tízig végigcsacsogom az időt. Mindennap más témát járunk körül Horváth Szilárd műsorvezető-társammal. Az adásokról fotók is készülnek, amelyek felkerülnek a leglátogatottabb közösségi portálra. Van már képem kígyóval a nyakamban, olyan, amikor cukorbugyit viselek, egyszer beöltöztünk flamencótáncosnak, de vendégeskedett már nálunk egy Elvis-imitátor és illuzionisták is – sorolta Zsuzsi. A rádiós műsor után sem teszi le a lantot, minden második nap az egyik internetes bulvármagazin műsorvezetőjeként tevékenykedik. A stábbal popsztárok videoklip-forgatásaira kukkantanak be, sajtótájékoztatókra, könyv- és CD-bemutatókra járnak, mozipremierekről, divatbemutatókról és celebektől nyüzsgő gálaestekről számolnak be.

– Általában ugyanazok az arcok járnak ezekre a rendezvényekre a médiamunkások közül, őket már jól ismerik a celebek. Megbíznak bennünk, és szívesen elbeszélgetnek velünk. Egyikükkel sem volt még rossz tapasztalatom – magyarázza a műsorvezető, aki nemcsak a bulvárvilágban van otthon, a komolyabb témák ugyanúgy foglalkoztatják. Legkedvesebb emlékeként említette, amikor a műsor után Tarlós István és Bod Péter Ákos is elismerően köszönte meg a beszélgetést.

Névjegy

Név: Rácz Zsuzsa
Életkor: 29 év
Iskolák: Dózsa György Általános Iskola olasz tagozat, Szeged; Tömörkény István Gimnázium iparművészeti osztály, kerámia; JGYTF művelődésszervező szak, média szakirány.
Munkahelyek: Szentendrei rádió, Echo Tv, RTL Klub, Viva Tv, Rádió Q, Rise FM, TV2 skandináv lottó.

Olvasóink írták

 • 15. Zs 2010. november 08. 08:01
  „hurrá....”
 • 14. maroti06 2010. november 08. 04:51
  „http://www.delmagyar.hu/hirek/a_baratok_kozt_utan_most_a_8222penzt_viritja/142016/”
 • 13. vmagdi 2010. november 07. 18:41
  „Még sose néztem ezt a Barátok köztöt, gőzöm sincs ki az az Anita. A Rádió 88 helyett fm-et hallgatok - a Rádió Q-rol azt se tudom eszik vagy isszak, az RTL Klub még csacsak de többi: a Viva Tv éjszakai játéka, .. nem mondd semmit... na de hogy Tarlós István és Bod Péter Ákos mint celeb... hat Cukorbugyi es meg csak skandinav lottozni se szoktam, most hogy orvendezzek a te nagyon nagy karrierednek?”
 • 12. nyálasbeszéd 2010. november 07. 12:29
  „Még több média szakot!
  Még több cölöppel interjút.
  Alig várom!”
 • 11. dublini 2010. november 07. 11:53
  „A hirérték valóban nulla.
  A csaj meg teljesen jól csinálja..... Van ez a nagy celeb-sztár hullám, amit ő sikeresen használ ki......ennyi”
 • 10. insideman 2010. november 07. 11:48
  „sunáznám :)”
 • 9. KolomparBeyonce 2010. november 07. 11:03
  „Talan akkor fel kene venni a DM szerkesztosegebe is, oda ugy is mindenfele gyuttmontet felvesznek, aze is ilye nivos a szinvonal!”
 • 8. Besenyő_Pistabácsi 2010. november 07. 10:50
  „Hogy-hogy velem még nem készült interjú, kedves Zsuzsa??”
 • 7. szilléri 2010. november 07. 10:29
  „Erről beszélek évek óta !

  Mennyi jó figuráns és takarítónő lenne ha megszüntetnék ezeket a ,,Havas" szintű ,,média-kommunikáció" szakokat?

  Diploma és diploma között ég és föld a különbség!”
 • 6. MD2009 2010. november 07. 10:13
  „Nem semmi...különösen a Skandináv Lottó, az nagyon ütős. Istenkém....”
 • 5. krojo 2010. november 07. 08:47
  „Roppant érdekes! Már majdnem nyugtatót kellett bevennem a nagy izgalomtól! Nincs más hir???”
 • 4. Bozoot 2010. november 07. 08:17
  „Először a cikk címe, majd tartalma alapján éreztem, hogy ez biztos egy tipikus Bobkó Annás cikk, és nem tévedtem, hiszen ismét egy nulla hírértékű, senkit nem érdeklő iromány született, melyet maximum valami olcsó női magazinban tudnék elképzelni, de ott is csak töltelékként.”
 • 3. TELSTAR 2010. november 07. 08:15
  „és ez még hírérték is !!! :-((((”
 • 2. kekeczke 2010. november 07. 06:44
  „döbbenet”
 • 1. mákosrétes 2010. november 06. 16:53
  „Nem lenne szabad csökkenteni a média szakkirányt a főiskolákon,hogy még több "celebele"-bel tudjanak interjút készíteni.
  Jaj de boldog vagyok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavasszal javítják a Sándorfalvi utat

Szemmel látható változás a régi 5-ösön nem várható, a Sándorfalvi utat idén és jövőre is javítják. Tovább olvasom