Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Celebek több lábon

Szeged - Nem árt, ha az ember több lábon áll, vagyis több forrásból próbálja megszerezni a napi betevőre valót. Ezt vallja Gyukin Milovan, aki való világos szereplése után a filmrendezés mellett a közgazdaságtan tudományát tanulja. Az énekes Kasza Tibor londoni magyarokat menedzsel, és sztárokat fotóz. Szabó Norbert fuvolaművész pedig rendezvényeket szervez.
A Való Világ harmadik szériájának győztese, Gyukin Milovan egyszerre több vasat tart a tűzben. Amellett, hogy a filmforgatással kacérkodik, a jóval földhözragadtabb tudományt, a közgazdaságtant is elsajátítja.

– A Való Világ után Békéscsabára jelentkeztem, ahol elvégeztem egy kétéves kommunikációs képzést, most pedig közgazdaságtant tanulok. Annyira nem ugrálok érte, de nem árt, ha az ember ért valamihez – mondta Miló, aki a valóságshow után barátaival forgatta le első dokumentumfilmjét, amely a deszki tánccsoport 60. évfordulójára készült. Jelenleg különböző cégeknek készít reklámfilmeket, és pályázatokon is indul. Célja, hogy egyszer játékfilmet rendezzen. – Ha nem jönne be a filmrendezés, még mindig ott lesz egy diploma a kezemben. Ki tudja?
Lehet, hogy a végén könyvelő leszek – hallottuk a deszki fiatalembertől.

Miló filmrendező lesz vagy könyvelő. Fotó: DM/DV
Miló filmrendező lesz vagy könyvelő.
Fotó: DM/DV

Milóhoz hasonlóan a Crystal frontembere, Kasza Tibor sem bízza a véletlenre sorsát. Amellett, hogy zenekarával lép fel az ország különböző pontjain, honfitársait látja el jó tanácsokkal külföldön: a Londonba érkező magyarokat segíti egy érdekképviseleti iroda marketingmenedzsereként. Emellett még új szenvedélyére, a fotózásra is szakít időt. Sztársorozatot készít az ország celebjeiről.

Művészi hajlamait élheti ki első és másodállásban Szabó Norbert is. A Szegedi Szimfonikus Zenekar fuvolistája, ha nem a koncerteken fújja, a Stand Up zenekarban énekel, vagy gyermekműsorokban szerepel. Ezenkívül pedig rendezvényszervezéssel is foglalkozik. – Anyagi oka is van annak, hogy ennyi mindent csinálok, de nem ez a fő motivációs tényező. Nyüzsgő ember vagyok, aki szeret dolgozni – vallja a fuvolaművész.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem hisznek a babonában

Szeged - Úgy tartják: péntek 13-a szerencsétlen nap. Weszelovszky László vízilabdás maga választotta… Tovább olvasom