Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Chevrolet Lacettire megy a játék

Szerencsekerekeink tegnap megint nagyot fordultak. A decemberben elindított négyfordulós játékunkban újabb ajándéksorsolást tartottunk, amivel egyre közelebb kerülünk a nevezetes dátumhoz február 25-éhez, amikor valaki elviszi tőlünk a 3 millió 200 ezer forint értékű metálbordó Chevrolet Lacettit. Előfizetőink már több mint 46 ezer nevezési szelvénnyel játszanak.
Pap Klára kiadóigazgatónk és Pintér Melinda marketingmunkatársunk 20 nevet húzott ki a negyvenhatezer borítékból. A tegnapi sorsoláson részt vett két előfizetőnk, Vajda Krisztina és Mihók Anett is
Az autó érkezését, ahogy ígértük, sorozatos nyerési lehetőségek jelzik. Tegnap sorsoltunk másodszor (Hűvös Ferenc közjegyző-helyettes jelenlétében), 20 darab ötezer forintot érő Mol vásárlási kártya talált gazdára. Majd nagyot lépünk, február 21-én, a harmadik fordulón már 50 darab ötezer forintos ajándékcsomag talál gazdára. Pár nappal később, február 25-én pedig már a fődíj sorsolására ébredünk – ekkor valaki, előfizetőink közül egy 3 millió 200 ezer forint értékű, metálbordó Chevrolet Lacettivel megy haza. A nyilvános sorsolást a vásárhelyi Alfa Autóházban tartjuk, ahová meghívjuk a pár nappal korábbi forduló nyerteseit is.

Nagy nyereményjátékunk három hónapot érint, így a játékban való részvétel alapfeltétele ehhez is kapcsolódik: az első sorsoláson azok vehettek részt, akiknek volt decemberre érvényes Délmagyarország vagy Délvilág előfizetése; a második sorsolásnál a decemberi előfizetés mellé már feltétel volt a januári előfizetés is; míg a harmadik játékfordulóhoz, illetve magán a fődíjsorsoláson való részvételhez a decemberi és januári mellé kell a februári előfizetés is.
Már több mint 46 ezer jelentkezés érkezett játékunkra, de szerencsekapunk még mindig nyitva áll mások előtt is. A belépés feltétele a már említett háromhavi előfizetés. A további sorsolásokon természetesen is az eddigi nyertesek is részt vesznek.
Figyelje a nyereményakcióval kapcsolatos hirdetéseinket!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Módszertani központ a művészmoziban

Az országban elsőként a szegedi művészmoziban hoznak létre módszertani központot a mozgókép és… Tovább olvasom