Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Chippendale fiú a menyasszonynak a leánybúcsúra

Az esküvő előtti leánybúcsú régi hagyománynak számít, de nem volt mindig divat táncos fiúval meglepni a menyasszonyt. Mostanában ez egyre gyakrabban eszükbe jut a barátnőknek, mi több, a vőlegénynek is.
Magas, szőke férfi az asztalon, némileg hiányos öltözékben. Barna bőrén megcsillan egy-egy izzadságcsepp, miközben táncot lejt a körülötte sikongató húszfős lánytársaságnak, akik néha-néha megérintik a férfi majdnem meztelen testét. Ritmusos zene szól. Középen egy fiatal lány ül egy széken, külön a többiektől: neki különös figyelmet szentel a táncos fiú.

A lány meglepődik ugyan, de szemlátomást nem bánja a show-t. A chippendale fiú szép lassan, fokozatosan szabadul meg tengerész egyenruhára emlékeztető jelmezétől, a produkció végén pedig anyaszült meztelenül vonul vissza öltözőjébe. Még a másik helyiségben is izgalmat kelt a jelenléte – erre következtetünk a távoli sikolyokból.

Egy leánybúcsú szemtanúi vagyunk az egyik szegedi szórakozóhelyen. Az ünneplő társaságból megszólítunk egy fiatal lányt, kíváncsiak vagyunk, tetszett-e neki a műsor.
– Nagyon színvonalas volt. Még mindig a hatása alatt vagyok – válaszol izgatottan a 24 éves Regina. – Én is hasonló meglepetést szeretnék a leánybúcsúmra. Remélem, a barátnőim majd gondolnak erre.

Andreának is tetszett a show, de bevallotta, hogy ő szorongana hasonló helyzetben. Szerinte ingatag talajra lép, aki pont az esküvője előtt ad okot a féltékenységre. Van, hogy a meglepetés meztelenkedés konfliktust szül a szerelmesek között. – A barátoknak ismerniük kell annyira egymást, hogy el tudják dönteni, szükség van-e az effajta ajándékra – véli a 27 éves lány.

– Már nyolc éve táncolok bulikon, hivatalos vizsgát tettem. Általában show-táncot adok elő, amelyben vannak balett- és hip-hop elemek is. Kérésre sokszor vicces kis játékokat is belecsempészünk a műsorba, mint például a banánevést. Legtöbbször az ünnepelt barátnői hívnak szülinapra, névnapra, vagy éppen leánybúcsúra. De az is előfordult már, hogy maga a vőlegény rendelte a fellépést, meglepetésnek szánta jövendőbelijének – meséli Mesterházy Károly, alias Carlos, aki az Antillákon, Németországban és Szlovákiában is táncolt. A 34 éves férfi szerint a leánybúcsúkon a meglepett menyasszony sokszor zavarba jön, de később levetkőzi idegességét, és átadja magát az élménynek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

35 éves Szeged első koedukált kollégiuma, a Herman

Régi kollégisták tértek vissza az elmúlt hét végén az újszegedi Herman Ottó Kollégiumba, amely… Tovább olvasom