Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Commerzbank-fiók nyílt Szegeden

Szeged - A vállalatok pénzintézeteként ismert Commerzbank a múlt héten Szegeden nyitotta meg legújabb fiókját.
A Petőfi Sándor sugárúton található régióközpont kétmegyés: Csongrád és Bács-Kiskun területéről várja régi-új ügyfeleit. „Az ország összes jelentős gazdasági csomópontjában jelen vagyunk" – mondta a szegedi avatón Kozma András elnök-vezérigazgató, akitől megtudtuk, hogy két hete Győrött és Miskolcon is hasonló ünnepélyes nyitást „celebrálhatott".

Ihászné Bodzsár Ildikónak, a régióközpont igazgatójának csupán három beosztottja lesz, de ez a kis létszám nem szokatlan a vállalati bankok körében, ráadásul a Commerzbank magyarországi alkalmazottainak száma sem több kétszáznál. A bank további – a sajtótájékoztatón néhány kollégát ugyancsak meglepő – különlegessége, hogy a szegedi fióknak nincs is pénztára, van viszont profi pénzbefizető terminálja, ami a szükséges készpénzfizetési tranzakciókat mindkét irányban megoldja.


A bank egyébként már a fióknyitás előtt is „itt volt közöttünk", ráadásul meglehetősen nagy léptékben – tagja volt annak a konzorciumnak, amely szindikált hitelt biztosított az M5-ös autópálya építéséhez.

Olvasóink írták

 • 3. le mec 2008. június 16. 21:06
  „Azért lenne nekem is egy kérdésem a városi főépítészhez: hogy lehetett engedélyezni ezt a környezetébe abszolút nem illő, finoman szólva is ocsmány épületet? Természetesen ez is egy régi eklektikus polgárház helyére került: a bank büszke lehet magára, miközben amúgy egyáltalán nem frekventált telekre húzták föl. De mint Budapesten, úgy Szegeden is elképesztő gyorsan tüntetik el a századfordulós házakat...ja, hogy kit érdekel?”
 • 2. Antiserver 2008. június 16. 21:05
  „Még bankot! Még! Amíg lépni nem lehet tőlük a belvárosban (sem)!
  Ja, hogy az már most van? Nem baj, mééég!”
 • 1. bankrajongó 2008. június 16. 20:29
  „Remélem nem az utolsó bank ez Szegeden! Olyan kevés van ugyanis... De azt is remélem, hogy mindet régi polgári házak helyére építik majd, úgy az igazi!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nőtt a Csongrád megyei lemaradás

Az egy főre jutó Csongrád megyei GDP 1994-ben még az országosnak a 94 százalékát adta, 2006-ban… Tovább olvasom