Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Cora: szorosabb kapcsolat a várossal

Szeged - A Cora nem egy hipermarket szeretne lenni a többi között, hanem egy olyan áruház, amelyik együtt él a szegediekkel – ez Pál Balázs, a szegedi Cora Áruház nemrégiben kinevezett igazgatójának hitvallása.
Ezekben a napokban minden délután 3 és 6 óra között a dél-alföldi fogyasztóvédelmi egyesület, a helyi civilszervezet szakemberei várják a vásárlók kérdéseit a Cora Áruházban – mondta Pál Balázs, a szegedi Cora Áruház igazgatója.

– A március 15-i fogyasztóvédelmi világnap alkalmából a Cora rendszeresen kiad egy kis színes füzetet a vásárlóknak szóló hasznos információkkal, Fogyasztóvédelmi kisokos címmel – tette hozzá. Ebből többek között megtudjuk, miről tájékoztatnak az árcímkék, milyen vásárlói jogokkal rendelkezünk, megismerhetjük a Cora Íz és hagyomány termékeit, s hogy mit tesz az áruház a környezetvédelemért.

Pál Balázs igazgató. Fotó: Veréb Simon
Pál Balázs igazgató. Fotó: Veréb Simon

Pál Balázst január 15-én nevezték ki új beosztásába. A 35 éves igazgató 1996-ban kezdett el dolgozni a Coránál logisztikai területen: 10 évig logisztikai vezetőként tevékenykedett, majd 3 évig a szolnoki Cora Áruházat irányította. Noha még csak két hónap telt el szegedi itt-tartózkodása óta, de azt máris látja, hogy jó csapatba került – elődje kiváló munkát végzett –, kereskedelmi szempontból sikeresen felépített áruházat vehetett át.

Milyen tervek foglalkoztatják? – kérdeztük Pál Balázst. A vezető azt válaszolta, szeretné az áruházat jobban bevonni a város életébe. – A Cora nem egy hipermarket szeretne lenni a többi között, hanem egy olyan áruház, amelyik együtt él a szegediekkel – mondta. Ennek szellemében folytatódnak a hagyományok, többek között a kedvelt Cora-futás is. De továbbra is fő szempont marad az, hogy a vásárlókat elsősorban a kedvező árakkal és a jó minőségű termékekkel várják az áruházban. Ha valaki ezekben a napokban a Corába látogat, azt már a vonzó húsvéti kínálat fogadja.

Olvasóink írták

 • 12. flexsnake 2010. március 13. 07:48
  „mindegy minek hívod, ugyanaz az áruház :)”
 • 11. tomth 2010. március 12. 17:52
  „Igen, lehet, de a párizsit előttem vágják fel, a Tescoban meg általában már kétes a színe is meg az állaga is.”
 • 10. kötekedő 2010. március 12. 17:43
  „lidocain

  Árban bizony versenyképes.

  Pl. Nosztalgia marha párizsi: 1400ft a Cora-ban, ugyanez a Tesco-ban 1100 ft körül.”
 • 9. makákó 2010. március 12. 13:57
  „akarom írni :" szimpatikusabb a Cora, mint a többi":)

  nagyon péntek van...”
 • 8. makákó 2010. március 12. 13:56
  „Kell a reklám, de mondjuk még így is szimpatikusabb, mint a Cora, mint a többi, mert nem bokáig a szemétben gázolsz, rend van, és kedvesek is (általában) az eladók. Nem olyan szedett-vedett mint a nagytestvér tecsó.
  Persze ezek csak boltok, végül is mit vár az ember, nem azért vannak, hogy jól érezzük magunkat benne, hanem hogy költsük a pénzt.”
 • 7. KingTiger 2010. március 12. 13:51
  „Hiába no, a gazdasági válság a hiperekhez is betette a lábát!
  (Brrr ez a képelem szörnyűre sikeredett...:)

  Mindenesetre kell a PR.

  Szeged minden előtt! (Hmmm. Hogy ez honnan jött?....)”
 • 6. lidocain 2010. március 12. 13:10
  „hát az biztos,hogy sem minőségben sem semmilyen szempontból nem versenyképes vele a teszkó. csak az baj,hogy nagyon messze van. de ez benne a jó is.....”
 • 5. vidai 2010. március 12. 12:13
  „A Cora-futás egy PR rendezvény. Ettől még nem fog együtt élni az áruház a várossal. Alapvető gond, hogy a hipermarket Szeged szélén van, ezért sokan egyszerűen nem tudják/akarják venni a fáradságot, hogy ott vásároljanak.”
 • 4. kiokushyn 2010. március 12. 12:00
  „Helyes a kezdeményezés.”
 • 3. EXENTER 2010. március 12. 11:15
  „A HOFIt sem a külsejéért szerettük...utálni meg bárkit bármiért lehet. Akkor is szép a szándék, passzol a CORA kulturáltságához. Köszönöm, Balázs!”
 • 2. persona 2010. március 12. 11:11
  „ez legalább nem homo.... :)”
 • 1. flexsnake 2010. március 12. 10:45
  „ez itt a reklám helye. Balázska, majd menj el egy kozmetikushoz mert hajazol kiszel szemöldökére.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aludjon a Borcsával!

Keménykalap, harcsabajusz, bokrétára kötött nyakkendő, malaclopó köpeny, hozzáadva Mihály Illés szegedi Tourinform-iroda-vezetőt. Tovább olvasom