Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Csak a tolvajok voltak aktívak az ünnep alatt

Szeged - Koszovói albánokat fogtak el a határőrök Mórahalomnál, a tűzoltókat pedig egy kidől fa miatt kellett tegnap riasztani. A nemzeti ünnep csendesen telt a megyében.
Csongrád megyében minden tekintetben csendesen teltek az ünnepek – csak a tolvajok voltak élénkek.

A legnagyobb eseményt a tűzoltóknál egy tegnap délelőtt fél 11-kor, a sándorfalvi úton kidőlt fa okozta. A határőrségnek is szinte ebben a pillanatban akadt dolga: nyolc koszovói albán határsértőt fogtak el Mórahalomnál. A röszkei határátkelőnél a bejövő oldalon Pál János alezredes tájékoztatása szerint a hétvégi többórás várakozási idő után folyamatos volt a forgalom az elmúlt két napban.

A Csongrád megyei önkormányzati ünnepségeken a rendőrségnek sehol nem kellett közbeavatkoznia. Kocsifeltöréshez annál többször riasztották őket. Mintegy 15 személyautót törtek fel az elmúlt három napon Szegeden és környékén. A gépkocsifeltörők figyelmét többnyire a járművek utas- vagy csomagterében hagyott értékek keltették fel. Az eltulajdonított tárgyak között irattárca, táska, készpénz, szerszámok, laptop szerepelt. A kár nem egy esetben meghaladta a 100 ezer forintot is.

A Szegedi Rendőrkapitányság a bejelentett gépkocsifeltörések ügyében a nyomozásokat megkezdte. A bűncselekmények felderítését elősegítené, ha szemtanúk jelentkeznének. Bejelentéseiket a rendőrség 107, 112-es segélyhívószámán, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán tehetik meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbontják a szegedi Olajbányász tér gettóbüféjét

Szeged - Döntött a város, megszabadul az Olajbányász téren csúfoskodó barakképülettől. A tarjáni… Tovább olvasom