Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Cserépléccel megverte és vasvillával szúrta meg a kertjébe betévedt pulit

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a tiszaszigeti házaspárral szemben, akik idén tavasszal egy kertjükbe betévedő puli halálát okozták.
A vádirat szerint a vádlottak tulajdonát képező tiszaszigeti ház birkák számára elkerített udvarába átszökött egy helybeli lakos két pulikutyája 2016. március 18. napján a délutáni órákban. Ezt látva a vádlottak közül a férj kezébe vett egy másfél méter hosszú cseréplécet és azzal a kutyákat kezdte el kergetni, majd az egyiket egy sarokba beszorította, ahol olyan erővel ütötte a pulit, hogy a cserépléc eltörött. Ezt észlelte a felesége is, majd miután látta, hogy az ütésektől a kutya kiterül és a cserépléc eltörik, közölte, hogy „hozom a vasvillát". Miután a vasvillával visszaért, azt átadta a férjének, aki egy alkalommal, olyan nagy erővel szúrt a földön fekvő kutyába, hogy annak következtében a puli a helyszínen elpusztult.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottakat társtettességben elkövetett állatkínzás bűntettével vádolja. A vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Prostibiznisz: elfogták a Franciaországban lányokat futtató szegedi bűnszervezet vezetőjét - videó

Prostibiznisz: elfogták a Franciaországban lányokat futtató szegedi bűnszervezet vezetőjét - videó
A 48 éves szegedi férfit október 23-án fogták el, Budapest egyik alkalmi szállásán. A bíróság október 24-én döntött arról, hogy férfit kiadják Franciaországnak. Tovább olvasom