Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Csillag születik Szegeden is

Az RTL Klub tehetségkutató műsora, a Csillag születik tartja válogatását szombaton Szegeden, az Arany János Általános Iskolában délelőtt 9 órától. Nincs korhatár és nincsenek kategóriák, így bármilyen műsorszámot bemutathatnak az önmagukban tehetséget érző jelöltek.
A show házigazdája: Ördög Nóra és Stohl András. A mórahalmi Nórát arról kérdeztük, mire számít szombaton. – A muzsikustól az artistán és a bűvészen át az énekesig és a táncosig mindenféle produkciót láttunk már az elmúlt hetekben. Biztos vagyok benne, hogy szűkebb pátriám, Szeged és környéke is megmutatja, mire képes, és számos jó produkciót láthatunk majd a szombati válogatáson. Kifejezetten számítok a mórahalmi kötélugró-csoportra.

Nóra a versenyzőknek azt tanácsolja, ne izguljanak. A meghallgatás kötetlen hangulatú, így ha elrontanak valamit, újrakezdhetik.

– Sajnos nem tudok róla, hogy lennének rejtett adottságaim. Énekelni nem igazán tudok, az artistaszámokban sem tudnék maradandót alkotni, bűvészkedésben sem állnám meg a helyem – válaszolta arra a kérdésre, van-e olyan műfaj, amelyben bár szeretett volna, de eddig még nem mutatkozott be. A fiatal műsorvezető hozzátette: legföljebb a bűvész inasa lehetne, vagy az a nő, akit a színpadon kettéfűrészelnek. Utóbbihoz még kedve is volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Rehabilitáljanak minket!

Nem talált bűncselekményt a rendőrség és az ügyészség az M5-ös ásatások elszámolásaiban. Pedig Vörös… Tovább olvasom