Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Csoda: két átellenes lábát is elvesztette a nyest, mégis életképes - videó

Olvasónk, Nyári Endre nagy természetbarát. A nyári hónapokban madáritatót helyez ki az állatoknak Mártélyon. Az itatóra járó élőlényeket egy vadkamerával figyeli meg. Hihetetlennek tűnő dolgot rögzített a kamera.
A természet megfigyelése sok élményt ad olvasónknak, aki egy madáritatót is "üzemeltet" a nyári hónapokban. - Ennek az itatónak a saját gyártású "szelepe" a mostani, bődületes hőségben is a 20 liter vizet, 4 napig biztosította a szomjas vendégeknek - árulta Nyári Endre, aki az itatóra járó élőlényeket vadkamerával figyeli meg.

A természet csodája.
A természet csodája.


A kisfilm mellett egy a videóból kivágott fotót is küldött nekünk, amelyen szerinte egy csonkolt lábú nyest látható, aki két, átellenes lábát is elvesztette. - A csonkok már biztos régebbiek, mert az állat nagyon gyakorlottan mozgott vele. Hihetetlen, hogy ilyen állapotban életben tudott maradni!

Endre elárulta, hogy a videón a dátum bélyegzőjét nem állította be, így a lesikamera vásárláskori gyári alapidőpontja fut a videó alatt. A felvétel egy hete készült.

Csoda: két átellenes lábát is elvesztette a nyest, mégis életképes - videó

A teljes videón nemcsak a nyest, de süni, erdei egér és rengeteg madár is látható, ezt 256 darab 15 másodperces felvételből vágta össze Nyári Endre. Ezt itt nézheti meg!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íme Toroczkai három füllentése migráns ügyben

Szinte minden nap Facebookon tájékoztatja követőit Toroczkai László a határ menti migrációs… Tovább olvasom