Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

Csodák Sándorfalván is vannak - Fotók

Így él a természet címmel fotókiállítás nyílt Sándorfalván a Pallavicini-kastélyban a Sándorfalvi Kulturális Napok keretében.
A tárlaton azokat a képeket tekinthetik meg az érdeklődők, amelyek a tavaly októberi PhotoSafarin készültek. A háromnapos találkozón magyar és szerb természetfotósok Sándorfalva környékének élővilágát fotózták, a kiállításmegnyitó az erről készült videóval indult. A tárlatot Gajdosné Pataki Zsuzsanna, a város polgármestere nyitotta meg, aki elmondta maga is rácsodálkozott arra, hogy ezek a képek mind a település környékén készültek. Elismerését fejezte ki a fotósoknak, hogy mennyire más szemmel nézik a világot, mint egy átlagos ember.
 
Csodák Sándorfalván is vannak. Fotó: Török János - GALÉRIA

A tárlaton 27 fotót csodálhatnak meg az érdeklődők a tervek szerint bő egy hónapig, majd a szerbiai Törökbecsén is bemutatják az alkotásokat, ezt követően pedig állandó helyet kapnak majd a természetfotók Sándorfalván.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az önkormányzat szerint a kormány nem támogatja Szegedet - a számok mást mutatnak

Az önkormányzat szerint a kormány nem támogatja Szegedet - a számok mást mutatnak
Vagy sajátjának tekinti, vagy meg sem említi a szocialista városvezetés a kormányzati támogatásokból megvalósuló fejlesztéseket. Csak a Modern Városok Program keretében idén 39 milliárd forintból fejlődik a város. Tovább olvasom