Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Csokoládés őrület a Dóm téren

Adventi Csokoládémanufaktúrát rendeznek be a Szegedi Karácsonyi Hetek szervezői a Dóm téren, a két napos csokikészítő show keretein belül

mennyei finomságokat készíthetnek és kóstolhatnak a résztvevők.
A programok szakmai atyja Vanya Gábor chocolatier lesz, aki a forró csokitól a bonbonon át a trüffelig az összes kézműves csokoládé-variáns készítését megmutatja a vendégeknek.

"A Mesés Kastély bejáratánál felépített manufaktúrában csakis csúcsminőségű belga alapanyagokból dolgozunk, viszont olyan trükkökkel, fortélyokkal, amelyek otthoni környezetben, az ünnepekre készülve is használhatóak" - fejtette ki a belga Callebaut akadémián végzett mester, aki szerint a kézműves csokoládé mára nem egy szűk elit réteg kiváltsága, hanem az átlag ember hétköznapi luxusa, melyet mindenki megérdemel. Az interaktív show-ba csomagolt workshop pénteken és szombaton 16:00 - 20:00 között várja a szegedi Gombóc Artúrokat, pénteken a program az otthon, a Mikulás-járásból megmaradt alapanyagokból is elkészíthető finomságokra fókuszál, szombaton pedig egy extrém alapanyagokkal dolgozó szaloncukor őrület várja a szegedieket.

Péntek: 16:00 - 20:00

forró csoki
trüffel
csokitallér
csokikrém

Szombat: 16:00 - 20:00

Kézműves szaloncukor workshop:
aszalt szilvás fahéjas csokoládékrémből
marcipános kandírozott narancsos
ananászos fehér csokis

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készlethiány nincs, a kereslet állandó: most lehet a csúcson a tojás ára

Miközben százforintos karácsonyi tojással is riogatták az internetes portálok a vásárlóközönséget, úgy tűnik, 60 forint körül tetőzik most. Tovább olvasom