Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Csomag 14 ezer termelőnek

Közel a Csongrád megyében mintegy 14 ezer termelőt érintő területalapú támogatás 2007. évi beadási határideje. A termelők a támogatási kérelmüket ugyanis április 1. és május 15. között adhatják be.
Közel a Csongrád megyében mintegy 14 ezer termelőt érintő területalapú támogatás 2007. évi beadási határideje. A termelők a támogatási kérelmüket ugyanis április 1. és május 15. között adhatják be. A támogatás igénylésében változás következett be, mivel ebben az évben egy nyomtatványon kell igényelni az egységes területalapú támogatást, a kedvezőtlen adottságú területek támogatását, illetve az agrár-környezetgazdálkodási támogatást. A kérelemcsomagok megszemélyesített, nyomtatványok, melyek a termelők előző évi támogatási igényei alapján készültek. Az egységcsomagokat a Csongrád Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) falugazdász irodáiban vehetik át a termelők.

A kérelemcsomagok egy része már megérkezett a hivatalba. A falugazdászok munkáját megkönnyítené, ha a termelők személyesen, vagy telefonon érdeklődnének kérelmük iránt, hisz a kérelmeket személyesen kell átvenni. A falugazdászok segítenek a kitöltésben, illetve minden olyan kérdésre válaszolnak, mely az igényléssel kapcsolatos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telt ház előtt tartotta estjét Szegeden Kertész Imre

Telt háznál, több száz hallgató körében tartotta meg tegnap estjét Kertész Imre Nobel-díjas író az… Tovább olvasom