Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Csongrád megye csodái: a Tisza

Minden vízfelület, de leginkább a Tisza áll közel Janics Natasa, a Démász-Szeged VE kétszeres olimpiai bajnok kajakosa szívéhez – derült ki, mikor a Csongrád megye hét csodáját kereső játékunk indításakor vallomásra kértük a sportolót.

A Tisza mentén élők nemcsak azt tudják, hogy ez a Duna leghosszabb (hazai szakasza 962 kilométeres) mellékfolyója, amely áthalad Ukrajna, Szlovákia, Magyarország, Szerbia és Montenegró, valamint Románia területén, hanem azt is, hogy nyáron szőke, hogy pusztít és épít, hogy télen és nyáron egyformán szerethető – Csongrád megye éltetője, egyik csodája.

A harmadik csodahét

Keressük együtt Csongrád megye hét csodáját!

A levelekben új csodaötletként vetődött föl például a mártélyi Holt-Tisza, a dorozsmai szélmalom, a makói Makovecz-féle Hagymaház. A játékos kedvű „csodavárók" közül most a sándorfalvi Tóth Isvánnénak küldünk levelet arról, hogy hol veheti át ajándékát. Akciónk végén egy bőröndnyi ajándékot nyerhet a legszerencsésebb játékos.

Mi Csongrád megye hét csodája? Szavazatukat, véleményüket továbbra is várjuk

a www.hetcsoda.delmagyar.hu címen, továbbá levélben a szerkesztoseg@ delmagyar.hu, illetve a 6740 Szeged, Pf. 153. címre!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezárulnak a gyorshajtók kiskapui

Szeged - Sok gépkocsi-üzembentartó és tulajdonos eddig a családtagjaira ruházta át a felelősséget,… Tovább olvasom