Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Csonka Piciék Széfet nyitottak

Szeged - Majdnem nyolcmillió forintot nyert A Széf című műsorban Csonka András és szegedi nővére, Karádyné Csonka Edit. A színész-műsorvezető alig tudta rábeszélni testvérét a játékra.
7 millió 791 ezer forintot nyert az RTL Klub A Széf című vetélkedőjén Csonka András és szegedi nővére, Karády Istvánné Csonka Edit. Az összeg felét a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika számára ajánlották fel, a másik feléből a család – András, Edit, az asszony férje, fiaik és az egyik fiú barátnője – közös nyaralást tervez.

A Széfben ezen a héten ismert emberek és családtagjaik versenyeznek, a csütörtöki adásban Csonkáék ellenfele Csomor Csilla, a Barátok közt Berényi Zsuzsája és unokatestvére, Fias Norbert volt.

– Rettenetesen izgultam, nem szoktam a nyilvános szereplésekhez. Bandi csak nehezen tudott rábeszélni, végül azért mondtam igent, mert láttam, hogy mennyire szeretné – mesélte Csonka Edit. A szegedi kozmetikus hiába remélte, hogy a kamerákat már természetesnek tartó Csilla és András majd megnyugtatja, a felvétel előtt ők is idegesek voltak. András leginkább attól félt, hogy leégnek. A vetélkedőre ugyanis nem lehet felkészülni, a próbajátékon hiába faggatták őket kedvenc témakörükről, legkedvesebb írójukról, költőjükről, „élesben" ezek nem kerültek elő.

Csonka András és Karádyné Csonka Edit. Melletük Balázs. Fotó: RTL Klub
Csonka András és Karádyné Csonka Edit. Melletük Balázs.
Fotó: RTL Klub

A Csonka testvérpár ennek ellenére remekül játszott, a duó a döntőben százszázalékos teljesítményt nyújtott. Minden kérdésre jó választ adtak, az üres széfek egymás után eltűntek, csak a majdnem 8 millióval teli szekrényke maradt.

A párosnak nem volt előre megbeszélt taktikája, csupán abban állapodtak meg, hogy megpróbálják elkerülni, amit gyakran nem tudnak, hogy egyszerre beszélnek. Volt olyan válasz, amire Edit határozottsága miatt mondtam igent – vallotta be András.

– Nagyon boldog voltam, szinte nem voltam magamnál, amikor nyertünk. Legalább ennyire fantasztikus, szívet melengető érzés, hogy a pénzből beteg gyerekeken segíthetünk – fogalmazott Edit.

Olvasóink írták

  • 1. benq 2008. november 23. 20:47
    „http://mrahalom.myminicity.com/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öngyilkos lett a szegedi pedofil pék

Szeged - Felakasztotta magát az az 50 éves szegedi férfi, akit azzal gyanúsítottak, hogy fiatal fiúkról készített pornográf felvételeket. Tovább olvasom