Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Czene Attila és Csonka Pici összeméri tánctudását

Ha minden harmadik szegedi szavaz rájuk, az elég lehet a győzelemre Czene Attilának és Bánhidi Petrának a Csonka Andrással és Keleti Andreával vívott nagy táncos döntőben szombaton.
Bánhidi Petra és Czene Attila. Fotó: RTL Klub
Megmérkőzik egymással a Czene Attila–Bánhidi Petra és Csonka András–Keleti Andrea páros, azaz a Szombat esti láz című műsor két szériájának nyertese. A „döntők döntőjét" december 23-án rendezik, de a már kiérdemelt serlegek nincsenek veszélyben, csupán a kupák mellé újabb szerezhető. Az ismét táncoscipőbe bújó olimpiai bajnok úszóval, a szegedi Czene Attilával a versenyről és az ellenfélről beszélgettünk.

– A nézők nagyon szerették ezt a műsort, mi pedig szívesen elvállaltuk a döntőt. Nagyon sok drukkerünk van, többen úgy gondolják, hogy az első sorozat szebb volt, jobb volt, de hát tudjuk, hogy általában mindenből az elsőt szeretik jobban az emberek.

A két pár három-három táncot ad elő. Attila és menyasszonya, Petra szambát és quickstepet mutatnak be, a jive-ot pedig a négy táncos együtt lejti.
– Mindhárom nagyon látványos, pörgős, épp ezért nehéz is. Láttam a második szériában, hogy Csonka Andrisnak a jive jól ment. Kemény ellenfél lesz, de örülünk neki. A döntőt meg akarjuk nyerni, kihozzuk magunkból a maximumot. Bennem mint olimpiai bajnokban, Petrában mint világbajnok táncosban benne van, hogy be akarjuk bizonyítani: mi vagyunk a legjobbak.

A műsor mindkét részében olyan páros nyert, melynek női tagja a profi táncos, a férfi az amatőr, Attila ezzel kapcsolatban elmondta: az elején azt várta, hogy fordítva lesz, hiszen feltételezte, egy profi fiú egy lányt sokkal jobban tud vezetni a parketten, mint fordítva.
– De olyan különbözők a táncok, és olyan show-elemeket kell beletenni, ahol a lánynak és fiúnak is meg kell mutatnia magát. Nem lehet mindig arra hagyatkozni, hogy a profi táncos letáncolja helyettünk a koreográfiát.

Attila egyébként arra számított, hogy Farkasházi Réka–Angyal András és Csonkáék között dől majd el az elsőség a második részben. Ehhez képest a döntőben három fiú maradt, mind a négy lány kiesett.

Arra a kérdésre, hogy Kovács Ági győzelmének jobban örült volna-e, közölte: valóban nagyon szurkolt Áginak, de a műsor szempontjából nem biztos, hogy jó lett volna, ha két úszó vívja a nagy döntőt.

Attila felhívta a figyelmet: mivel nem a zsűri, hanem a közönség dönt, sok múlik a szimpátián. Legutóbb 68 ezer szavazatot kaptak. Ezért – fogalmazott az olimpiai bajnok – ha 23-án minden harmadik szegedi szavaz rájuk, már jó az esélyük a győzelemre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös lovas turisztika

Újszentiván és Tiszasziget önkormányzata összefogott, hogy egy szinte érintetlen környezetben,… Tovább olvasom