Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Délmagyarország-előfizetéssel olcsóbban tankolhat

Délmagyarország-előfizetéssel olcsóbban tankolhat
Csongrád megye - Újabb kedvezményeket kínálunk decembertől hűséges Olvasóinknak, mellyel akár több havi napilap-előfizetés árát is megspórolhatják. A Délmagyarország és a MOL közös programjának köszönhetően olcsóbban tankolhatnak majd, ráadásul Multipont gyűjtéssel további kedvezményeket is igénybe vehetnek
A Délmagyarországnak mindig előfizetői voltak a legfontosabbak, bizalmukra pedig folyamatosan igyekszünk is rászolgálni. Ahogyan azt bizonyára tapasztalták Olvasóink, időről időre kedvezményeket és kivételes lehetőségeket biztosítunk előfizetőink számára, melyekkel megköszönjük, hogy hűségesek lapunkhoz. Garantáljuk, hogy ezeket az előnyöket a jövőben is élvezhetik. Előfizetőink kedvezőbb áron válthatnak ügyfélszolgálatainkon belépőjegyet koncertekre és egyéb rendezvényekre. A Lapcom Zrt. gondozásában megjelenő saját kiadványainkat – így például a rendkívül népszerű szakácskönyveket - olcsóbban vásárolhatják meg, valamint kedvező áron adhatnak fel családi- és apróhirdetéseket is. Lapunk napról-napra a legfrissebb közéleti információkkal látja el a régióban élőket, rendszeresen beszámolunk a kultúra, a sport legfontosabb történéseiről és emberi történetekről. Évről-évre erősödik a Délmagyarország közösségi szerepvállalása is. Alapítványunkon keresztül rendszeresen segítjük a rászoruló családokat. Jó példa erre decemberi karácsonyi akciónk, melyben 12 Csongrád megyei, nehéz anyagi helyzetben lévő család karácsonyát igyekszünk szebbé tenni Olvasóink segítségével.
A már megszokott kedvezmények mellett egy olyan új programot indítunk előfizetőink számára, mellyel akár több havi előfizetési díjat is meg tudnak spórolni. A MOL Nyrt.-vel kötött együttműködési megállapodásunk alapján azon előfizetőink, akik legalább egy éve hűségesek lapunkhoz, vagy új előfizetőként egyéves hűségnyilatkozatot írtak alá januártól, ingyenesen igényelhetnek MOL partnerkártyát. Ezzel literenként 6 forinttal olcsóbban tankolhatnak országszerte több mint 440 MOL üzemanyagtöltő állomáson, ráadásul Multipontokat is gyűjthetnek, melyeket aztán forintra váltva vásárlásra használhatnak fel. Egy magyar autós évente átlagosan 16 ezer kilométert tesz meg, melyhez 1350 liter benzint tankol. Előfizetőink ezen statisztika alapján átlagosan évi 8100 forintot spórolhatnak meg, vagyis több havi Délmagyarország árát. Érdemes tehát figyelni felhívásainkat az akció pontos indulási idejéről, hiszen minél gyorsabban csatlakoznak, annál hamarabb vehetik igénybe a kedvezményeket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝OLVASÓI mozi játék˝ elnevezésű nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

,,OLVASÓI mozi játék" elnevezésű nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata. 2018. december 3.… Tovább olvasom