Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Délmagyarország Vállalkozói Akadémia

Csongrád megye - A kis- és középvállalkozások tájékozódását segíti a Délmagyarország, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara csütörtöki vállalkozói akadémiája, amely többek között az Új Széchenyi-terv (ÚSZT) pályázataira hívja fel a figyelmet.
Csütörtökön 13–17 óra között Szegeden, a kamara székházában Délmagyarország Vállalkozói Akadémia címmel a kis- és középvállalkozásokat látják el friss információkkal a rendezvény előadói. Lapunk és a kamara szervezésében a nyitóelőadást B. Nagy László kormánymegbízott tartja Patrióta gazdaságpolitika – fókuszban a kis- és középvállalkozói szektor címmel. Az előadás apropója, hogy az Új Széchenyi-terv pályázati forrásait elsősorban a kkv-k támogatására szánja a kormány. Egy másik prezentáció, amelyet Tapasztó Dénes, a DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. tervezési projektmenedzsere tart, az ÚSZT regionális pályázati lehetőségeire hívja fel a figyelmet.

A többi előadás abban segíti a kkv-kat, hogy a gazdasági környezet hangsúlyos témáival foglalkoznak. A teljesség igénye nélkül néhány példa: hogyan ellenőriz és milyen tapasztalatokat vont le a fogyasztóvédelmi felügyelőség az elmúlt évek vizsgálataiból? Az előadó Nagy Hajnalka, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének tanácsosa.

Melyek a 2011-es adótörvényekhez kapcsolódó változások? A résztvevőknek Nagy Péter, a NAV Dél-Alföldi regionális Adó Főigazgatóságának módszertani szakreferense ad tájékoztatást. Kiadónk igazgatója, Kóti Zoltán pedig a reklámkampányok hatékonyságát elemzi majd előadásában.

Részletek, program, regisztráció a www.delmagyar.hu/akademia oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyv a múltról az utókornak: 70 éves lenne a Szegedi Konzervgyár

Alapításának 70., bezárásának csaknem 10. évfordulójára írt könyvet a Szegedi Konzervgyárról Darázs Sándor, a Szekó volt telep- és üzemvezetője. Tovább olvasom