Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Délmagyarország/Délvilág Programpont

A Délmagyarország és a Délvilág már az év elején két új, szerdánként megjelenő kiadvánnyal, egy gasztronómiai és egy rejtvény-magazinnal lepte meg előfizetőit és olvasóit.
Most pedig eljött a pillanat, amikor a napilapok jelentette minőséget, tudást, presztízst és tartalmat minél több Csongrád megyei postaládába eljuttassuk.

A Délmagyarország/Délvilág Programpontnak sem a neve, sem a megjelenése nem a véletlen műve. A névvel jelezni szerettük volna, hogy bár sok postaládába eljuttatjuk a kiadványt, azt a Délmagyarország magazin-lapcsalád részének tekintjük. Ezt támasztja alá a színvilág és a betűtípus is, mely megegyezik TV-, a gasztronómiai és a rejtvény-magazin megjelenésével. A Programpont név pedig önmagáért beszél, és szintén megegyezik a Délmagyarországban és Délvilágban található programajánló nevével. Új kiadványunkban kéthetente csütörtökönként megtalálja a nézettebb TV-csatornák következő kétheti műsorát és a helyi programok egy részét is, legyen szó moziról, színházról vagy sporteseményekről. Tudjuk jól, a programkínálat nem teljes, de talán a legszélesebb a nyomtatásban ingyenesen hozzáférhető ajánlatok közül. És akinek ez nem lenne elég, az a Délmagyarországban és a Délvilágban, a pénteki Heti TV magazinunkban vagy a delmagyar.hu-n ennél is szélesebb körű kínálatot talál.

Forgassa a Délmagyarország/Délvilág Programpontot haszonnal! Lapozgassa, használja, ismerkedjen vele, és ha véleménye, észrevétele, kritikája van, kérem, ossza meg velünk!

Olvasóink írták

  • 1. fehérnóra 2010. május 26. 10:45
    „Ez nem a Szegedi Műsorkalauz koppincsolása?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itthon a Királynő

Tévénézők milliói nézhették végig, ahogy a 19 éves Babinyecz Tímea fejére került a korona múlt hét csütörtökön. Tovább olvasom