Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Demjéntől lesz hangos a szegedi sportcsarnok

Ebben az évben másodszor invitáljuk olvasóinkat feledhetetlen koncertre, együttlétre a Szeged Városi Sportcsarnokba. Tavasszal négyezren énekeltük együtt Zoránnal, hogy Szép holnap, december 18-án pedig Demjén Ferenccel fújjuk majd, hogy: Ha elindul a vonat...
Tavasszal négyezren énekeltünk együtt Zoránnal. Fotó: Miskolczi Róbert
Olvasóink már jól tudják, a mindennapi hírek, információk, olvasnivalók mellé a Délmagyarország és a Délvilág mi mindent kínál még egész éven át. Játékaink, nyereményakcióink és rendezvényeink palettája oly színes, hogy meg sem kíséreljük mindet felsorolni, csak jelzésértékkel említünk meg néhányat: együtt ünnepeltük a Délmagyarország 95. születésnapját a Klauzál téren; családi fürdőpartykat rendeztünk a megye valamennyi városában; soha nem látott érdeklődés kísérte Szín 5-ös játékunkat, melynek során 1520 jeles tanuló fotóját jelentettük meg, s a legszerencsésebb közülük a Párizs melletti Eurodisneybe utazhatott családjával; aztán vittük moziba, színházba, cirkuszba olvasóinkat; szeptemberben indítottuk nyereményszüretünket, nyugdíjas előfizetőink közül pedig minden héten elviszünk valakit harmincezer forintért bevásárolni a Tescóba; s máris benne vagyunk a nagy babaszépségversenyben.

És akkor a koncertekről még nem is beszéltünk. Pedig annak is állomásai vannak. Tavaszi ajándékhadjáratunkon Korda György és Balázs Klári szerzett forró estéket megyeszerte előfizetőinknek. Májusban, a Délmagyarország születésnapján, a szegedi sportcsarnokban feledhetetlen estén négyezren énekeltük együtt Zoránnal, hogy Szép holnap. Az is lett már másnap, hiszen akkor meg már Zséda és Csonka András énekelt nekünk a Klauzál téren. S most, ahogy mondani szokás, itt a következő nagy durranás: Demjén-koncert december 18-án, vasárnap 19 órai kezdettel a Szeged Városi Sportcsarnokban. Karácsonyi ajándékként előfizetőinknek. Ha a szerelem, a Délmagyarország, a Délvilág, a városi sportigazgatóság meg Demjén elindul, nincs megállás!


Jegyek, 72 százalékos kedvezménnyel

Az egyébként 3500 forintos jegyeket 990 forintért ajánljuk a Délmagyarország vagy a Délvilág előfizetőinek. Természetesen családostul várunk mindenkit a rendezvényre, ezért egy-egy előfizetőnk négy jegyet vásárolhat az említett 72 százalékos kedvezménnyel. Mindenki másnak 3500 forint a belépő.
A jegyek árusítását november 21-én kezdjük szegedi, vásárhelyi, makói és szentesi ügyfélszolgálatunkon. A teljes áru jegyeket ügyfélszolgálatainkon kívül is be lehet szerezni Szegeden: a városi sportigazgatóságon és a Csermák Hangszerüzletben. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromezer nyugdíjas kért távhőtámogatást Szegeden

Szegeden közel háromezer nyugdíjas kért távhődíj-támogatást november 15-éig. A jogosultak… Tovább olvasom