Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Demonstrációval fenyeget a Jobbik és a Gárda

Szeged - A szegedi Jobbik követeli a helyi SZDSZ-től, hogy határolódjon el Eörsi Mátyás szlovák–magyar vita kapcsán tett, „nemzetet gyalázó kijelentéseitől" – közölte hétfői sajtótájékoztatóján Rácz Tibor, a Jobbik szegedi alapszervezetének alelnöke.
Rácz Tibor bejelentette: ha ezt a liberálisok nem teszik meg, akkor a Jobbik és Magyar Gárda demonstrációt tart a párt szegedi irodája előtt.

Olvasóink írták

 • 15. zoltanz 2008. november 20. 12:53
  „Száz szónak is egy a vége: a hőzöngés árt a határon túli magyaroknak. Így is eltiporják őket a szerbek, a románok, a tótok, válogatott, "csendes halált halj" törvénnyel, "lássam a véred" terrorisztikus viselkedéssel. Az a véleményem, hogy erre a sátáni magatartásra döntő többségben a tanulatlan, primitív csőcselék kapható. Tudjuk, nap-mint nap rengeteg sérelem éri a magyarságot.
  Nem azt mondom ezzel, hogy kussolni kell, de a kulturált véleménynyilvánításnak is meg van a maga eszköze. Nem kellene nekünk, anyaországi magyaroknak lesüllyednünk a határos országok nációinak hulladékagyú szintjére (tisztelet a kivételnek). Az meg, hogy Eörsi tányérnyalogatás közben odaszart a tányér szélére, hát jó étvágyat neki. Sose legyen jobb kajája.”
 • 14. gyarmati_nő 2008. november 20. 11:18
  „csiza, nehogymár az általad kiötlött magyarság-fogalomnak kelljen megfelelnie tízmillió embernek!
  Ezt imádom a hozzád hasonlókban! Szarják a frankó terminus technicusokat, hogy ´magyar´, ´normális´, ´zsidó´, ´egészséges´, ´liberális´, ´Trianon´, és elvárják, hogy mindenki leszegett fejjel sétáljon bele a kis taxonómiájukba... Fogd már fel, hogy vagy te/vagytok ti, akik így látják a dolgokat, és vannak, akik máshogy. És ez nem egyenlő a magyar-nem magyar bináris oppozíciótokkal!”
 • 13. csiza 2008. november 19. 22:21
  „Ez jellemző ha valaki a történelmünkre hivatkozik és mind emellett meg meri emliteni esetleg azt is,hogy Trianonal elkezdödött a gazdaságunk és az életünk porba tiprása akkor az már ugy van nyilván tartva hogy szélsöséges meg nacionalista rosszabb esetben náci hát nem tudok mit mondani az ilyenekre ,igenis VESSZEN TRIANON és vele együtt az is aki megtagadja magyarságát és nem becsüli hazáját.”
 • 12. Mil 2008. november 18. 19:26
  „Nem lehet fröcsögve őrültnek és/vagy elvetemült gazembereknek nevezni azokat (Eörsi a minap a szlovák "csúcs" keretében), akik úgy gondolják, hogy a Trianonban megcsonkított ország status-quo-ja nem megváltoztathatatlan bibliai szentírás, adott feltételek és körülmények között igenis felvethető akár a határok módosítása is. Főleg, hogy ez a Balkánon az elmúlt 15 évben tucatnyiszor megtörtént, az EU hallgatása, elnézése, vagy éppen tevőleges támogatása közepette. Én kérem ki magamnak, hogy gazember legyek azért, mert felvetődik bennem, hogy a történelmének 90%-án keresztül mindig is az anyaországhoz tartozó Csángóföld esetleg még újra ide tartozhat egyszer. Bár ezzel az erővel őrült gazember volt akkor mindenki, aki a 150 év török megszállás alatt másról álmodott?”
 • 11. gyarmati_nő 2008. november 18. 15:48
  „Miért csak úgy tudjuk definiálni önmagunkat magyarként, ha kérdőre vonjuk a zsidók, szlovákok stb. létjogosultságát?! Hogy néz ki egy MAGYAR összefogás? Genetikai vizsgálat után kumiszt iszunk?!
  Sírhatunk még Trianon miatt évtizedekig, jobb nem lesz tőle (a militarista "szerezzük vissza" elméletekre most ki sem térnék...). Talán ha kulturáltan állna mindegyik érintett nemzet ehhez a kérdéshez, akkor végre a kinti magyaroknak is normális élete lenne. Nálam a kulturáltság fogalmába nem tartozik bele a "magyarkodás" egy focimeccsen... Mert a "szittya igazságszolgáltatók" hazajönnek a kis országukba, viszont sok százezren kinn maradnak...”
 • 10. ultra 2008. november 18. 12:59
  „Kedves N. P.

  vegyünk egy példát:

  Ha KOMÁRON városnak lenne kézi csapata, a város 99% ban szlovák lakta lenne, ahova elmennek a szurkoloi és a csapatuk mindenhol szidják, verik őket... jönnének SZEGED-re is, látnák ezt a szlovák szurkolók hogy bántsák a Komáromi tetvéreiket, egy az hogy átmennének segiteni a határokon, és igenis elutaznának...

  A veszprém az rossz példa!
  Veszprém egy magyarlakta város...

  Ha egy ilyen város lenne magyarországon, és lenne annak csapata, hasonló szitu lenne hidd el... csak a készenléti nem őlné meg őket!”
 • 9. N.P. 2008. november 18. 12:43
  „tapsi

  Eörsi mondott baromságokat is, de Téged ki jogosított fel, hogy nyilatkozz a nemzet 99%-nak nevében? Amit a szlovák rendőrök csináltak az elfogadhatatlan, de ha egy Pick - Veszprém meccsen megjelenne néhány szlovák, szlovák és veszprémi zászlókkal nem lenne nagy sikerük...

  belabacsi
  "egyesek nincsenek képben" - elsősorban Te !!!!”
 • 8. tapsi 2008. november 18. 11:12
  „Még mielőtt hozzákezdek a többi írnivalómhoz, szeretnék elhatárolódni a radikális eszméktől. Semmi közöm nem volt, és nem is lesz a radikálisokhoz. De itt maximálisan egyet értek velük. Szóval, hogy jön egy SZDSZ-es Eörsi Mátyás, a maga 1%-ával, és meggyalázza magyar nemzetet, a maga 99%-ával. Eszméletlen, hogy a videófelvételek által bizonyítva is van az, hogy spontán felmentek a rendőrök és szétverték a magyar szurkolókat, és még mi vagyunk a barmok miatta.
  Persze h szúrja a szemüket a Nagy-Magyarországos zászló.. De miért? Mert belenéznek a történelemkönyvükbe, és 1920-nál kezdődik, Csehszlovákia néven... Majd ´39-től van öneálló Szlovákia pár évig, és a rendszerváltás után lett ismét független. Olyan, hogy szlovákság, nem létezik. Nincs. Soha nem is volt. Ők tótok. És azok is voltak, és azok is maradnak... Eörsi meg elmehet a sunyiba....”
 • 7. ultra 2008. november 18. 10:44
  „eörsit haza kellene zavarni!

  HA NEM FOG ÖSSZE A MAGYAR A MAGYARRAL AKKOR ITT 10-20 éven BELÜL KIS IZRAEL LESZ A NEVE AZ ORSZÁGNABK, ÉS KOLOMPÁROK FOGNAK URALKODNI!

  Na majd akkor a sok liberális buzi rinyál, hogy a cigány barátom kirabolt, na meg a sok nyugdijas, sir amikor kirabolják:)))”
 • 6. belabacsi 2008. november 18. 07:20
  „egyesek tényleg nincsenek képben itt ,tájékozodhatnának mielött irnak ezek a bér-tollnokok.
  az fály hogy Rácz ur igazat mond ? hát ja nem ehhez vagytok szokva .”
 • 5. belabacsi 2008. november 18. 07:18
  „gyarmathy,örsi kettös állampolgar ha nem tudnád,izraeli es magyar . tehat csak 50 % ig magyar.papiron teszem hozza . azonnal vissza kellene hivni!nagyon varom már az uj választásokat ,végre nem fognak bejutni ezek .”
 • 4. MagyarEllenállás 2008. november 18. 05:20
  „Kedves joy?

  A cionista érdekeket kiszolgáló szdsz, mióta lenne magyar?
  Eörsi, egy Erdélyböl származó nyikhaj zsidó!!!”
 • 3. joy 2008. november 17. 23:04
  „Gratulálok Rácz úr!
  Így kell ezt csinálni, verd magyar a magyart világ közröhelyére!

  Ezért mondják ránk EUrópában: "Zigeunerfolk", azaz cigánynépség!”
 • 2. Nagygábor 2008. november 17. 21:03
  „Húúúúúúúúúúúúú!
  Rettegünk!!!”
 • 1. gyarmati_nő 2008. november 17. 17:13
  „Remek, hogy a "nemzetek közötti harcból" "belharc" lett. Na ez viszont hungarikum.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tolvaj egyetemisták: könyveket lopnak a vizsgákhoz

Szeged - Vizsgaidőszak közeledtével látványosan megugrik a lopási kísérletek száma a Szegedi… Tovább olvasom