Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Dóci videó: feljelentés ismeretlen tettes ellen

Dóc - Ismeretlen tettes ellen tegnap feljelentést tett a dóci polgármesteri hivatal, miután meghallgatták azt a fiatalembert, aki az internetre feltett videofelvételek szerint macskákkal közösült.
– Az ügyről nincs mit mondanom! – nyilatkozta lapunknak Dóc polgármestere, Tóth Margit. A polgármester minden kérdésünkre kizárólag ezt az egy mondatot ismételgette. Még arra is ezt válaszolta, hogy másnak nyilatkozik-e.

Tóth Margitot egyébként azért kerestük meg, mert hivatalosan tőle szerettük volna megtudni, hogy az önkormányzat meghallgatta-e – mint azt tegnap megírtuk – az egyik videomegosztó portálon látható felvételek szerint macskákkal közösülő helyi fiatalembert, és az ügynek részükről van-e, lesz-e folytatása.

– A fiamat tegnap délelőtt meghallgatták a polgármesteri hivatalban, majd közölték velünk, hogy állatkínzás és jogosulatlan adatkezelés miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek a rendőrségen – mondta készségesen Posta Béláné, az interneten „félreérthetetlen" helyzetben látható fiú édesanyja.

Nem érkezett meg

A rendőrségre péntek délutánig nem érkezett meg a dóci feljelentés. Erről Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatta lapunkat.

Az asszony hozzátette: gyermeke a „jegyzőkönyvnek" is ugyanazt mondta, mint egy nappal korábban nekünk, azaz megismételte, hogy a felvételek hamisítványok.

– Mert ez az igazság! – mondta a fiatalember, aki reméli, a rendőrség kideríti, hogy ki készítette és tette fel a sokkoló homevideókat a Videa videomegosztó portálra.

A felvételek egyébként már csak a http://www.google.hu -n láthatók, ott is csak a tárolt változatok, mivel a http://www.videa.hu -ról az eredetieket tegnap eltávolították.

– A videókat mi töröltük, miután valaki rákattintott a valamennyi felvétel jobb felső sarkában jól látható kérdésre („Kifogásolható felvétel?") és megnéztük – tájékoztatta lapunkat a videa.hu felelős szerkesztője, Bányai Zsolt. A szerkesztő elmondta, egyúttal a filmeket beküldő-felrakó mester42 regisztrációját is megszüntették, majd megjegyezte: arra nincs kapacitásuk, hogy valamennyi, a mintegy 90 ezer filmet megnézzék, a felhasználási feltételek viszont részletesen kitérnek arra, hogy milyen szabályok vonatkoznak a házi videókra és az azokat beküldőkre.

Olvasóink írták

 • 13. Sz... 2008. március 03. 13:40
  „Nem tudom mi igaz s mi nem,de ez undorító a macskák szempontjából!Amikor olvastam a cikket majdnem rosszul lettem!
  Ha beteg is ez a dóci fiú,ez elég rossz húzás volt!”
 • 12. Borisz 2008. február 06. 17:53
  „Elhiszitek hogy majd egy telefonról felvett videót?Igy megszerkesztik. Ha egy képről volna szó talán elhinném hogy habi.De egy perces videó amin lehuzott gagyával félig a macskában van hát nem tudom.”
 • 11. Borisz 2008. február 06. 17:48
  „Hát ne haragudjatok már de én pont most láttam a felvételeket kizárt dolog hogy ez igy lett szerkesztve a srác arca tisztán kivehető ennyi erővel ha ilyen szerkesztést tudok csinálni nem hiszitek hogy valaki nagyobb híresebb emberrel basztam volna ki nem pedig egy dóci fiuval a felvétel magáért beszél ennyi amugy a srácot én is látásból ismerem mert egy suliba járok vele!!!!!!!!!!”
 • 10. g3c1ke 2008. február 01. 15:14
  „Hát.... xD
  Ez szánalmas, ha valakinek megvan a videó az linkelje ide BE xD
  LOL xD
  Amúgy egy ien videót nem könnyű szerkeszteni, szal..... xD
  Amúgy meg Dóc (Metropolis), ennyi a véleményem....
  Van ottt 1-2 érdekes arc xD
  A kocsmába a tizen 1-2 éveseket ne szolgálják már ki, mehetne egy adóellenőr hivatal, vagy ÁNTSZ, ráférne.... Sztem
  Jó egészséget a macskáknak :D”
 • 9. nikik 2008. január 31. 17:55
  „szerintem ez az egész egy nagy kamu mert a gyerek az osztálytársunk és nem nézném ki belöle!!!!!!!!
  szerintem bárki feltud rakni egy ilyen videót!!!”
 • 8. cicafijú 2008. január 30. 16:50
  „Látva az anyukát - festett haj, 100 éves arcbőr, silány környezet - elképzelhetőnek tartom, hogy a srác megdugta a macskát. A kutyát nem merte, mert fél, hogy megharapja. Én is megpróbáltam egyszer...de elfutott...sajnos”
 • 7. Ceci 2008. január 28. 21:41
  „Cecike, te olyan, de olyan édi vagy, mint Foltoska és Vöröske barátja.”
 • 6. S.Grandpierre Cecília 2008. január 27. 20:43
  „Ocsmány cikk volt az biztos. Mi az, hogy a média le kell hozzon mindent, mert ez a híradás fejlődésének következménye? Hol van az erkölcs, amely diszkrétebben adna számot az ilyen vitatható dolgokról. Vagy mostmár minden pornószínten leadott cikk a sikk Magyarországon? Szégyenletes, tanuljanak már erkölcsöt is az újságírok, vagy már el is felejtették?”
 • 5. Még1 dóci fiú 2008. január 26. 22:53
  „Dóci fiú! Egyelőre téged jelentettek fel Hivatalból!
  Még1 dóci fiú”
 • 4. manci 2008. január 26. 22:39
  „Pontosan hol lehet ezt megnézni??? A tárolt változatban sincs, vagy legalábbis nem találtam... Én személy szerint hiszem is, meg nem is, hogy ez megtörtént. Mondjuk ha annyira felismerhető a fiú, sőt a cicák is, sőt mi több, az édesanyja még a szobát is felismerte, háááát, azért kétséges, hogy ennyi minden stimmeljen, és még is "hazugság" legyen. Van akinek az animal jön be, na puff neki... Pfujj!!! Azért az is igaz a fényképek alapján, hogy a cicák nem nagyon sérültek lelkileg, mert gondolom én, ha ilyen történik, onnantól kezdve nem nagyon engedi, hogy így szeretgessék, nem?? Ez csak egy feltevés.”
 • 3. dóci fiú 2008. január 26. 19:06
  „Jövő héten több millió forintos kártérítési pert indítunk anyámmal becsületsértés és jó hírnév megsértésének alapos gyanújával a történetet lehozó újságok ellen.”
 • 2. bobca 2008. január 26. 12:11
  „Remélem a dóciak is rájönnek ki az a mester42!!! Vigyázzanak a gyermekeikre!!!”
 • 1. fls 2008. január 26. 10:50
  „Kis segítség ahhoz, hogy ki is mester42:
  http://209.85.129.104/search?q=cache:Utdd-Swwo6sJ:admin.pcguru.hu/pcguru/forum_taglista.php%3Fpage%3D7%26mode%3Dabc%26keres%3DM%26orderby%3D+mester42&hl=hu&ct=clnk&cd=10&gl=hu”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigor van a szegedi gyermekklinikán is

Szeged - Szigor van, de ezt minden normális szülő megérti – fogalmazott egy édesanya pénteken a szegedi gyermekklinika előtt. Tovább olvasom