Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Domaszéken jártunk

Domaszék - Megyejáró körutunkat kedden Domaszéken folytattuk: olvasóinkkal találkoztunk a polgármesteri hivatalban. Szót ejtettünk az újságkészítésről, a lapunk által szervezett programokról, majd kvízjátékot játszottunk.
– Az a baj, hogy csak egyszer van kedd egy héten. A Gyógy-ír miatt alig várom ezt a napot – mondta egyik olvasónk Domaszéken, ahol a lapunk által szervezett megyejárón jártunk. Más azt kérte, hogy az utolsó oldal Ez történt rovatát bővítsük, mert szerinte érdekes újra elolvasni: miről írtunk egy, öt és tíz évvel ezelőtt.

Őrfi Ferenc főszerkesztő-helyettes a lap felépítéséről, az új rovatokról beszélt. Elmondta, hogy a 97 éves Délmagyarország a megyei napilapok közül a legidősebb, és hogy a Délvilággal együtt naponta 180 ezren olvassák. Az internetes változatról is beszélt: 10 ezren kattintanak rá minden nap.

– 3,4 tonna papírt használunk el, ha 16 oldalas az újság, és 5,1 tonnát, ha 24 oldalas – mesélte Hocz Pál nyomdavezető az érdeklődőknek. Pintér Melinda marketing munkatárs arról is beszélt, hogy a második szakácskönyvünk december 5-én jelenik meg.

A találkozó második felében olvasóinkkal nyereményekért kvízjátékot játszottunk. Megkérdeztük például, hogy a domaszéki Szekeres Gábor milyen autómárka alkatrészeit építette egy GAZ-ba – ezt korábban megírtuk –, és kik azok a falubeliek, akiknek receptje szerepel az első szakácskönyvben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mátyás életnagyságban

Szeged - Ilyen még nem volt, egyszerre tizenhat koronás fő látogatott Szegedre. Gézától az… Tovább olvasom