Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Dóra nem jutott tovább

Már biztos, hogy idén nem szoríthatunk majd Csongrád megyei versenyzőért a Megasztárban, tegnap ugyanis az ötvenes mezőnybe beválogatott egyetlen szegedi énekest nem juttatta tovább a döntőbe a zsűri. Bár Kékesi Dóra évek óta rendszeresen fellép különféle rendezvényeken, a sorsdöntő két percben a nagy rutin sem volt elég.
Kékesi Dóra úgy érezte, jól sikerült a produkciója, a zsűri mégis meglehetősen kemény szavakkal bírálta. Fotó: TV 2
Szegedi versenyzője is volt a TV 2 Megasztár tegnapi elődöntőjének. Kékesi Dóra sajnos nem jutott tovább, így már biztos: idén nem lesz a tizenkét fős csapatban Csongrád megyei. Dórát ráadásul meglehetősen kemény kritikával küldte haza a zsűri, ám a lány még sincs elkeseredve. Jó bulinak tartotta a megmérettetést, ahol ráadásul személyesen ismerhette meg azokat az embereket, akiket eddig csak a televízióban látott.

A huszonhárom éves lány már tavaly és tavalyelőtt is jelentkezett a versenyre, az elmúlt években azonban még meghallgatásra sem hívták be. Ezért idén úgy döntött, rámenősebb lesz. – Minden héten beküldtem egy levelet a jelentkezésemmel – mesélte. – Meg is lett az eredménye: nemcsak hogy behívtak, de emlékeztek is rám.

Dóra hozzátette: nem azért volt ilyen „erőszakos", mert mindenáron sztár akar lenni. Versenyként, próbatételként fogta fel a tehetségkutatót, melybe azért akart belevágni, hogy lássa: meddig tud eljutni. Persze nem tagadta: tisztában van vele, mekkora reklámot jelent az énekeseknek a műsor. A selejtezőből bevágott pár pillanatnyi produkciója alapján máris felkérték, hogy működjön közre egy albumon.

A tegnap este adásba került elődöntőn Dóra úgy érezte: jól sikerült produkciója, a zsűri mégis meglehetősen kemény szavakkal bírálta. Többek között azt mondták: a válogatókon sokkal jobban szerepelt. A szegedi lány szerint ennek az lehetett az oka, hogy ott valóban magát adhatta. A tegnap esti felvételre azonban számára szokatlan ruhát, cipőt adtak rá, a haját is átalakították, „idegen bőrének" megszokására pedig már nem volt elég ideje. A dalválasztást – melyet szintén kritizált a zsűri – viszont nem érezte elhibázottnak. – A kéthetes felkészülés alatt megismertük egymást, és állíthatom: mindannyian meglepődtünk azon, kik jutottak tovább. Valóban ők énekeltek ezen az estén a legjobban, de megítélésem szerint nem feltétlenül nekik volt a legjobb hangjuk. Tényleg igaz, hogy csak az számít: ott és akkor ki mit tud kihozni magából.

Dórának nem szegte kedvét a kemény kritika: továbbra sem adja fel vágyát, hogy énekesnő legyen. Ahogy már évek óta, szegedi és Szeged környéki rendezvényeken, fesztiválokon és bálokon továbbra is rendszeresen hallhatjuk majd, és az Aranypódiumnak is oszlopos tagja magad. Több lábon áll már most is: végzős geográfus szakos hallgató, gyakornokként pedig a mórahalmi önkormányzatnál dolgozik. Nem tett fel tehát mindent egy lapra, titokban azonban bízik benne, hogy a tegnap esti produkciója alapján lesz majd, aki lát benne fantáziát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriási sikert aratott babakiadványunk

Húszasával vitték tegnap az újságárusoktól a Délmagyarországot és a Délvilágot, amelyben elhelyeztük… Tovább olvasom