Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Drogdílereket fogtak a szegedi Nemes takács utcában?

Úgy tudjuk, kábítószer-terjesztéssel gyanúsítják azt a 30 éves férfit és barátnőjét, akikre tegnap délután csaptak le a határőrök és a rendőrök Szegeden.
Egy 30 éves férfira és annak barátnőjére csaptak le tegnap délután a rendőrök és a Kiskunhalasi Határőr Igazgatóság szegedi kirendeltségének emberei tegnap délután a Nemes takács utcában. A négyemeletes szegedi ház második emeletén lakó Sz. Istvánt és barátnőjét információink szerint kábítószer-terjesztéssel gyanúsítják.

A ház előtt tegnap délután négy óra körül a határőrség kék színű Lada Niva terepjárója és egy piros színű civil rendőrségi autó állt. A ház belső udvarán a rendőrség „bűnügyi helyszínelő" felirattal ellátott Volkswagen Transportere parkolt. A panelház első és második emelete között egy határőr állt, mellette egy német juhászkutya lihegett a párás melegben. A lakás ajtaja résnyire volt nyitva, bentről csak beszédfoszlányok és szemetes zacskó csörgése hallatszott ki. Nem sokkal háromnegyed 5 előtt érkezett haza Sz. István nővére, aki az öccse mellett lakik. Gyanútlanul nyitott be a fiatalember lakásának ajtaján, ahonnan nem sokkal később egy feketeruhás férfi tessékelte ki.

– Láttam az öcsémet egy férfival beszélgetni. Kérdeztem tőle, tudok-e segíteni neki valamiben, de csak a fejét ingatta – mondta a lány. A határőrség szóvivője, Németh Zoltán az üggyel kapcsolatban a rendőrséghez irányított bennünket, amikor arról faggattuk, mi is történt a lakásban. Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő előbb azt mondta, jelen pillanatban nem áll módjukban nyilatkozni az ügyről, később a Nemzeti Nyomozó Iroda referensét ajánlotta, mondván ők az illetékesek, náluk érdeklődjünk. Horváczy Emese délután fél 6 körül csak annyit mondott: valóban a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei intézkednek egy ügyben Szegeden, de kollégái az esetről egyelőre nem akarnak részletekkel szolgálni.

Végül újra beszéltünk Sz. István nővérével. Annyit mondott, ő nem tudott arról, hogy öccse valaha is drogokkal kereskedett volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bekamerázzák a városházát

Tizenkétmillió forintból bekamerázzák a szegedi városházát, így akarnak a falfirkálók ellen… Tovább olvasom