Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Dubaiba megy dolgozni Lakatos Krisztián

Öt éve nem lépett fel szülővárosában Lakatos Krisztián. Az egykori megasztáros a halfesztiválon tér vissza Szegedre. Azokat a dalait is előveszi, melyekkel itt vált ismertté.

Öt év után tér vissza Szegedre Lakatos Krisztián. A 2008-as Megasztár harmadik helyezettje maga sem érti, miért nem hívták évekig saját szülővárosába, most azonban lehetőséget kapott, hogy a halfesztivál színpadán énekelhessen.


– Bár évek óta nem hallhattak tőlem Zámbó Jimmy-számokat, mivel Szegeden ezekkel váltam ismertté, néhányat előadok közülük pénteken – mesélte az énekes. – Hasonlóan kivételes, hogy swinggel lépek színpadra: bár a tehetségkutatóban főleg ezt az oldalamat ismerhette meg a közönség, azóta rájöttem, hogy Magyarországon nincs értelme ezzel a műfajjal foglalkozni. A halfesztiválon viszont ilyen számok is elhangzanak majd.


Krisztiánnak zsúfolt nyara volt, veszélyesen sok munkát vállalt. – Nemrégiben majdnem autóbalesetem is volt: megaludtam, ahogy jöttem le az autópályáról, annyira fáradt voltam – mesélte. – A hajtásnak pedig még nincs vége, hétvégenként több fellépésem is van. Szeptember végétől azonban új élet vár rám: Dubaiban, egy luxushotelben dolgozom majd jövő áprilisig.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zarándokok viszik a kézzel másolt bibliát a pápának

Elkészült az első kézzel másolt biblia Benyik György teológus, a Szegedi Biblikus Konferencia szervezőjének felhívására. Tovább olvasom