Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Dudás Zoltán a Jobbik jelöltje

Szeged - Bemutatkozott a Jobbik csongrádi választókerületi képviselőjelöltje szombaton a sándorfalvi böllérnapon.
A 41 éves Dudás Zoltán gépészmérnök, 3 gyermek édesapja. Sándorfalván autószerelő műhelyet üzemeltet. Fontosnak tartja a mezőgazdaság helyzetének javítását és a vidéki csendőrség létrehozását, de elképzeléseiről bővebben csak január 16-án, a Jobbik programjának megjelenését követően beszél.

Olvasóink írták

114 hozzászólás
 • 114. Lenry 2009. december 24. 13:51
  „111. flexsnake
  ez az a pont, ahonnan egyszerűen nem lehet komolyan venni, akármit is mondasz. az a náci, akire te azt mondod? mert ki vagy te?
  <moderálva>”
 • 113. Dili006 2009. december 24. 13:23
  „Kedves Flexsnake!

  Ja ha elköltöztél már, akkor bocs. Tetszett a "Náci az akire rámondom"-érved. Nagyon elgondolkodtató, és tudományos. Lehet akkor én is átértékelem a dolgot, annyira meggyőztél.”
 • 112. flexsnake 2009. december 24. 12:20
  „moderálva”
 • 111. Dili006 2009. december 23. 18:07
  „Kedves Flexsnake!

  Nem mondtam egy szóval sem, hogy csupa magyar terméket vásárolok, meg csak magyar dolgokat csinálok. De nem én jövök mindig a magyarokkal. Azért kérdeztem, hogy mit értesz náci alatt, mert majdnem minden hozzászólásodban nácizol, és ilyenkor nem tudom konkrétan, hogy mire is gondolsz? Mert nem attól náci valaki, hogy utálja a cigányokat, meg a zsidókat. Attól még csak zsidó- és cigányellenes.

  Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ha 60 év alatt az átlagosan 11 000 fős létszámú csendőrségnél 6 esetben volt, hogy kivégeztek csendőröket helytelen viselkedés miatt, az igenis jó arány. Ha Magyarországon 11000 házból 60 év alatt 6 ég le, az jó arány, még akkor is ha benne van az én házam is.

  Nem személyeskedni akarok, de ha ennyire utálod a magyarokat, meg Magyarországot, ahogy kimutatod, akkor miért nem költözöl el? Szörnyű lehet így élni, hogy ennyire utálod a lakókörnyezetedet.”
 • 110. flexsnake 2009. december 23. 15:40
  „A ....kérdést megválaszoltam de semmi értelme. Visszakérdezek: mit értesz magyar alatt? Kínai ruhákban jársz, külföldi élelmet eszel és a gyógyszer amit beveszel nem magyar cég terméke. Az orvos aki világra segített meg arab. Mitől vagy te magyar? És mitől vagy te annyira büszke rá? Nézd meg a svájciakat: nem büszkék, ők csak élnek jól. De te legyél büszke <moderálva>”
 • 109. flexsnake 2009. december 23. 15:38
  „105. Az sem rossz arány ha a köztörvényes bűnözők csak a ti házaitokat gyújtják fel és nem mindet. Nem rossz arány az sem ha csak a ti utcátokat robbantják fel, hiszen a többi megmarad. Ugyanígy nem rossz arány ha csak téged lakoltatnak ki;)
  Ha ismernéd a történelmet nem mondanál baromságokat-”
 • 108. Dili006 2009. december 23. 10:59
  „Kedves Apátfalvifaszagyerek!

  Éppen erről beszélek, hogy a feketék akkor tudnak igazából komolyabb dolgokat letenni az asztalra, amikor a fehérek közé kerülnek. Mert bizonyos szinten átveszik a fehér kultúrát. Persze hogy járhat fekete a Harvard-ra, de a Harvard hol is van, meg kik hozták létre?

  Kíváncsi lennék, hogy feltudnál-e sorolni nagy találmányokat, amik fekete Afrikából származnak, és fekete találta fel őket?

  Etiópiánál nem baj, hogy a fehérektől vett fegyvert, csak arra akartam utalni, hogy maguktól nem tudták kitalálni hogy van ilyen is.

  Nem az összes feketére jelentettem ki, hogy butábbak, csak azt mondtam, hogy átlagosan. Egyébként ezt kimutatta már egy genetikus, vagy valami kutató, csak visszavonatták vele, mert nem volt polkorrekt, és ejnye.

  Sopronban nem lett volna népszavazás, ha nincs Prónay. A város meg Magyarországra szavazott. A történelemben pedig nincs ha...vagy valahogy így tartja a mondás.”
 • 107. apátfalvifaszagyerek 2009. december 23. 01:01
  „Dili! A színészethez (legalábbis a magas fokúhoz) elég sok intelligencia kell. Ez tény. És a híres fekete színészek sem sárkunyhóból jöttek, hanem egyetemet végeztek. A fehérek között szocializálódtak, ez tény. De ha alacsonyabb intelligenciával rendelkeznének, akkor a fehérek között sem menne pl. az, hogy egy fekete a Harvardra jár. Nagy-Zimbabwe meg nem egészen abban merült ki, hogy kőépületeket építettek, mert a fehéreket is lenyűgözte a város mérete. Voltak gazdag afrikai államok is, amelyek kincsei a fehéreket is megbolondították. Az etióp háborúban meg fegyvereket vásárolt az etióp császár a fejlettebb országoktól. Úristen, ez micsoda butaságra vall! Mi is vásároltunk olasz meg német fegyvereket a II. vh. előtt. Ezt minden ország így csinálja. A fejlettebbtől vásárol. Ez nem alacsony intelligencia, ez józan ész. Az olaszok veresége meg világszenzáció volt, ez tény. Az meg már nehogy az etiópok hibája legyen, hogy lőfegyverekkel harcoltak...
  Azt meg ne mondd már, hogy pl. Obama is alacsony intelligenciával rendelkezik. De több Nobel-díjas (pl. irodalmi Nobel-díj) is fekete. Az fontos persze hogy hol nevelkedik, de azt nem lehet kollektíve kijelenteni az összes fekára, hogy butábbak, mint a fehérek.
  "Egyébként én nem csodálkozom az antiszemita indíttatáson sem, miután a tanácsköztársasági fejesek nagy része zsidó volt. " - Ez így igaz. De tudtommal egy kalap alá venni egy népet, és mondjuk a kommunista zsidók alapján megítélni a többit, és arra hivatkozva gyilkolni, az rettentő alacsony intelligenciára vall. És Prónay fehér volt. Sopront visszafoglalta? Ha a város nem Magyarországra szavaz, akkor ma már osztrák város lenne. És Prónay neve sem merülne fel ezzel kapcsolatban.”
 • 106. Dili006 2009. december 22. 17:54
  „Kedves Flexsnake!

  Szerintem a csendőrség elég nagy létszámú volt. Ha ebből hatot kivégeztek, mert gané módon viselkedtek, az szerintem nem olyan vészes arány. Meg akkor legalább kivégezték. Ma is vannak olyan rendőrök akik nem biztos hogy azt csinálják amit kéne.

  Második kérdésem, pedig az, hogy szerinted a náci pontosan mit jelent? Ezt azt hiszem már kérdeztem tőled egyszer, de nem válaszoltál. Ha mégis, csak nem vettem észre, akkor bocs, de akkor légyszíves írd le ide is. Előre is kösz.”
 • 105. flexsnake 2009. december 22. 16:13
  „87. pár hónapja foglalkoztam a csendőr témával, utána néztem a fellelhető íratokat, elég siralmas állapotban vannak. De a muzeum is őriz ilyeneket. Féltucatnyi esetben végeztek ki csendőröket ők ugyanis híresek voltak arról hogy leölték akit akartak mindenféle szarozás nélkül. És rendszerint ártatlanokat. Mellesleg bementek egy házba és elvitték a kaját majd a háziakra gyújtották. Szégyenrendőrség volt. Nem nagyon kellene emlegetni. <moderálva>”
 • 104. flexsnake 2009. december 22. 16:09
  „94. milyen az a vértiszta magyar? Kimutattak valami olyan hormont amit kizárólag magyar állampolgárságúak termelnek??Ha állampolgárságit kapok én is vértíszta leszek? :D
  Ne aggódj, a magyar lakosoknál minimum egy nagyszülő más nemzetiségű volt, ez tény. Olyan hogy Huntól származó egyenesági már rég nincs, elpusztultál volna vérbajban :D Tudod akkoriban elvettük feleségül a saját hugunkat, típikus hun szokás volt aztán korcsosodtak ám rendesen. De én büszke vagyok ám rájuk. Arra meg főleg hogy ideérkezve kiírtották az akkor már itt élő de szétszórt nomádokat. Előszeretettel égették fel a falukat meg gyilkolták a nőket és a gyerekeket amig apuék vadásztak. De ugye hajlamos az ember megfeledkezni róla hogy gyakorlatilag vérfertőző gyerekgyilkosoktól származik :) Olyan jó magyarnak lenni :D”
 • 103. flexsnake 2009. december 22. 16:05
  „88. a vona meg zsidó név mégis használják. Én is ismerek vonákat, sőt az egyik rabbi :D Akkor nevetséges az egész ha jobbikos ,,róma" használ ilyen nevet :D”
 • 102. Dili006 2009. december 22. 10:29
  „Kedves Apátfalvifaszagyerek!

  Először is köszönöm hogy aggódsz, de nem a kurucinfóról tanulok történelmet.

  Nagy-Zimbabwe: Ejjha, az XI. században 300 év alatt sikerült kőépületet építeniük, ez igen. Kőtemplomoknál kb ugyanez, csak XII századdal. Akkor bocs, csak 1000 évvel vannak lemaradva.

  Denzel Washington: Ennél a témánál szeritnem érdemes két dolgot szemügyre venni. 1.) Denzel Washington ugye az USA-ban él, ahol a fehér szocializáció a normális. 2.)Itt most színészetről van szó. Én azt mondtam, hogy a fehér ember okosabb, mint a fekete, nem azt hogy mindenben jobb. Rengeteg fekete sportoló van, aki jobb a fehéreknél,és ez rendben is van. A feketék fizikailag jobbak, a fehérek, ázsiaiak, arabok meg fejben. A baj az, hogy ha valaki ezt kimondja, akkor egyből kapja a jelzőket.

  Brit-Zulu háború: Igazából a britek nyerték meg a háborút. A zuluk nyertek egy-két csatát a háborúban. Amit te mondasz, hogy nagy elpakolás volt, ott szerintem az Isandlwana-i csatára gondolsz, ahol a 10-15 ezres zulu sereg legyőzte a 1-2 ezres brit sereget. Ha figyelembe veszed, hogy a britek 1300 főt vesztettek, a 5-10-szeres túlerőben lévő zuluk pedig 1000 fő körül, hazai pályán, akkor szerintem az annyira nem egy nagy durranás.

  Olasz-etióp háború: Itt meg úgy tudom az a helyzet, hogy az olaszok segítettek az etióp császárnak trónrakerülni meg kiterjeszteni a birodalmát, aztán valami szerződésen összevesztek és megtámadták az etiópokat. 1.) Itt is ugyanúgy megfigyelhető a kb 10x-es etióp túlerő. 2.) Itt az etiópok lőfegyverekkel szerelték fel magukat, amiket az angoloktól, franciáktól, olaszoktól (tehát a fehér európaiaktól) vettek.

  Prónay: Biztos nem volt szent Prónay sem, de ne felejtsük el, hogy úgymond visszafoglalta Sopront. Egyébként én nem csodálkozom az antiszemita indíttatáson sem, miután a tanácsköztársasági fejesek nagy része zsidó volt.

  Cigány: Szeritem a cigányokat,zsidókat sem azért utálják legtöbben, mert azok, hanem azért mert úgy viselkednek. Sajnos egyre több az úgynevezett fehércigány is, aki átveszi ezt az életmódot. Ilyeneket főleg a fiatalok körében látok, de gondolom azért, emrt látják,hogy a cigánynak semmi gondja, mindent megtehet, mindent megkap.”
 • 101. apátfalvifaszagyerek 2009. december 22. 03:23
  „79. Dili! (ismét:D)

  "Most akkor mi a különbség mondjuk az közt, hogy egy Jobbikos nem csípi a cigányokat/zsidókat, meg az közt, hogy ti gyűlölitek a jobbikosokat? Gyűlölet -gyűlölet, nem? Vagy a tietek jobb, azt úgy lehet?"

  Előrebocsájtom, hogy én nem gyűlölöm a normális jobbikosokat. De a különbség az a 2 között, hogy jobbikossnak nem születik senki, azzá válik, és ha egy-két vállalhatatlan kijelentése van, azt nem valami veleszületett tulajdonsága okozza. Zsidónak meg cigánynak viszont születnek az emberek, azt nem lehet "lemosni" valakiről. A tettei minősítik az embert, és nem a származása.”
 • 100. apátfalvifaszagyerek 2009. december 22. 03:18
  „Nem akarom telefirkálni a fórmumot, de Dili barátunk csinálja itt nekem a munkát. :D

  75-ös hozzászólásában:

  "Ez a Prónay-s dolog, hogy mekkora gonosztevő volt, ez szerintem kb olyan,mintha "lemocskosgyilkosoznád" a hóhért, mert kivégzi a bűnözőt."

  1. Prónay és különítménye nem parancsra cselekedett, épp ellenkezőleg, Horthy nagyon nem nézte jó szemmel ténykedésüket.

  2. Milyen bűnözőkről beszélsz? Történelmi tény, hogy a különítményesek rengeteg olyan emberrel végeztek, akiknek semmi közük nem volt a tanácsköztársaság szégyenteljes bűneihez. Antiszemita indíttatásból is gyilkoltak sokszor. Úgyhogy ne védd itt Prónayt.”
 • 99. apátfalvifaszagyerek 2009. december 22. 03:12
  „70-es, <moderálva>

  "Híres néger uralkodó volt Shaka Zulu, aki az 1800-as évek elején megreformálta a fekete haderőt. Ilyen vadiúj dolgokra jött rá, hogy ha pajzsot használnak az jó. Igen, ezt az 1800-as évek elején." - Mégis legyőzték az angolokat, akik az I. vh.-ig nem szenvedtek akkora veszteséget (1000 vmennyi ember, igaz a zuluk óriási túlerőben voltak)

  Aztán a "koszos nigger" etióp haderő legyőzte az olaszokat az 1800-as évek második felében.

  Ne a kurucról tanulj történelmet, ha egy baráti tanácsot elfogadsz!”
 • 98. apátfalvifaszagyerek 2009. december 22. 03:02
  „58!

  "Most nem azért kérdezem, de ha minden ember egyenlő, meg ilyenek, akkor azt mivel magyarázod, hogy Rómában már 2000 évvel ezelőtt Colosseumot építettek, Afrikában meg ma is sárkunyhókban élnek?"

  Afrikában is építettek régebben hatalmas épületeket. Nagy-Zimbabwe nem ismerős? Vagy az Etiópiában lévő, sziklába vájt keresztény templomok? De ezeken kívül is voltak még virágzó birodalmak. Persze ezt a kurucinfo-n egy <moderálva> meg egy náciéltetés között elfelejtik, de mondjuk ők úgyse a történelemtudásukról híresek. Azt meg mivel magyarázod, hogy pl. az Oscar-díjas Denzel Washington korunk egyik legjobb színésze, és mégis "alacsonyabb rendű" fekete?”
 • 97. apátfalvifaszagyerek 2009. december 22. 02:56
  „Egy-két <moderálva> már megint zsidózik... A Jobbikot járatják le vele, de nem értik meg...”
 • 96. Mignon 2009. december 22. 01:00
  „En is vertiszta magyar vagyok!
  A fokhagymat is szeretem!
  (Tisztitja a verfalakat es magat a vert is. Minennap megeszek vagy kettö girizdet!)”
 • 95. mirjam 2009. december 22. 00:50
  „88.aranka 2.
  A nevemről csak annyit,tudom a jelentését büszke vagyok rá,származásom szerint vértiszta
  magyar vagyok . A szívem magyországért dobog. A helyesírásomat kérlek nézd meg ujra,
  hátha nagy betűnek látod azt a betűket,amiket kis betűnek írtál!”
114 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pusztai Lajos piacokat szépít Szegeden

Mi is lehet egy piacigazgató feladata? Tovább olvasom