Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Dundika küzd az előítéletek ellen

Az év Playmate-je, Dundika volt a háziasszonya a szegedi utcai harcosok versenyének. A főleg hatalmas melleiről ismertté vált, 22 éves lány lapunknak adott interjújából kiderül: már évek óta építgeti karrierjét, küzd az előítéletek ellen, és sok más, hirtelen felkapott médiaszemélyiséggel ellentétben képes beismerni, ha egy feladatra még nem áll készen.
Hornyák Hajnalkát csak becenevén emlegetik. Fotó: Schmidt Andrea
A hatalmas szekrényemberek között először hiába kerestük, nem vettük észre az apró, törékeny lányt az utcai harcosok szegedi versenye előtt tartott állófogadáson. Kicsit furcsa látványt is nyújtott a kigyúrt sportolók között, de azt mondta: nincs ezzel semmi probléma.
– Kicsit fullasztó ennyi, igazi kemény srácot egy helyen látni, de mindenhol jól érzem magam – mondta.

Dundika 14 évesen állt először fényképezőgép elé, sokáig azonban csak a divatfotózás érdekelte. Első szépségversenyét, amelyben bikinis képek alapján rangsorolták a lányokat, megnyerte, ez után gondolkozott el azon, hogy érdemes lenne ezzel a szakmával komolyabban is foglalkoznia. Elkezdett kapcsolatokat építgetni, így került egyre feljebb és feljebb. – Én azt hittem, hogy a nagy nyilvánosság előtt soha nem fogok levetkőzni, de időközben ez megváltozott. Azt mondtam, ha egyszer mégis megmutatom magam meztelen, akkor az a nyuszis újságban, a Playboy-ban lesz.

2005 Playmate-je „főnyuszivá" választása óta állandó szereplője a bulvárhíreknek. Hornyák Hajnalkaként szinte már nem is emlegetik a becenevével ellentétben egyébként karcsú, 22 éves lányt, inkább csak a „vetkőzős csajról" lehet olvasni, aki kikosarazott már több hírességet, köztük Bochkor Gábort is.

A főnyuszi és a csúszásgátló termékek

Dundika jelenleg intenzív angol nyelvkurzusra jár, mert egy csúszásgátló termékkel foglalkozó amerikai cégnél kapott munkát. Fontosnak tartja, hogy érdemi tárgyalásokat is tudjon majd folytatni. – Ebben a szakmában nem lehet sokáig megmaradni, hiszen hosszú távon senki nem marad ugyanolyan feltűnő és érdekes. Fontosnak tartottam, hogy már most elkezdjem építgetni a jövőmet – magyarázta a Playmate. – Terveztem azt is, hogy a médiában próbálok állást találni, de rájöttem: ahhoz, hogy mondjuk műsorvezető lehessek, még nagyon sokat kell tanulnom.

– Fontos, hogy a köztudatban legyek, de nem mindenáron – mondta. – Nem akarok szégyenkezni, ha negyvenévesen megmutatom majd az újságcikkeket a kislányomnak. Az pedig egyáltalán nem célom, hogy pasik által jussak előrébb, sőt: folyamatosan hangoztatom, hogy több mint három éve stabil párkapcsolatban élek. A bochkoros sztori egyébként elég hülye történet: egy rendezvényen megkérdezte tőlem, hogy szilikonok-e a melleim, én meg a fülébe súgtam, hogy igen, de ne árulja el senkinek. Másnap megjelent egy cikk egy összemontírozott képpel, hogy kikezdtem vele, aztán meg hogy ő kezdett ki velem.
Bár szeret szerepelni, Dundika bevallotta, a kamerától még mindig fél. – Ha beszélni kell, nagyon figyelek arra, hogy tökéletesen válaszoljak mindenre. Ez pedig szerintem nagy hiba, mert nem tudom önmagamat adni.

A fiatal lánynak nagyon fontos, hogy az emberek mit gondolnak róla. – Meg kell küzdenem azokkal az előítéletekkel, amelyek szerint az eszem és az IQ-m nyilván nem lehet túl sok – magyarázta. – Tény, a lexikális tudásom lehetne nagyobb is, de az biztos, hogy sokkal többet tudok, mint amit gondolnak rólam.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogadták Szeged költségvetését

Elfogadták tegnap a 2006-os városi költségvetést, ami a kormánypárti képviselők szerint biztosítja,… Tovább olvasom