Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Dupla bevásárlónap: legalább 20 százalékkal olcsóbban

A múlt havi dupla bevásárlónap nagyon bejött olvasóinknak, ezért most megismételjük a „rájátszást".
A megszokott, kedvelt havi bevásárlónapunkat március 12-ére, péntekre szervezzük, a ráadást pedig másnapra, 13-ára szombatra, a szegedi Napfény Parkba. Az akciókban részt vevő kereskedők, szolgáltatók továbbra is minimum 20 százalék kedvezménnyel várják a Délmagyarország és a Délvilág olvasóit.

Bizonyára jó hír a háziasszonyoknak, házi uraknak, bevásárlásra készülő olvasóinknak, hogy a múlt havi 1+1 napos akciónkat ismételni tudjuk márciusban is. A hagyományos bevásárlónapot szokás szerint a jól bevált fizetés utáni péntekre időzítjük, tehát most március 12-ére, míg a ráadást másnapra, szombatra – csakúgy, mint egy hónappal ezelőtt, Szeged új bevásárlóközpontjában, a Napfény Parkban. Együttműködő üzleti partnereink mindkét nap extra kedvezményt adnak bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából.

2010 márciusában is minden leleményünkre szükség van ahhoz, hogy minél kevesebbet kelljen feladni mindabból, amit már egyszer elértünk, megszereztünk. Éppen ezért a gondos illetve gondoskodó ember figyel is a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire. Okosan teszi, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerheti vissza mindazt a réven, amit elvesztett a vámon.

Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág továbbra is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Most már másodszor, egyszerre kettőt is.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a csütörtöki illetve a pénteki lapban található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.
Ne feledjék, legkevesebb 20 százalékot spórolhatnak a családjuknak!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megelőzéstől az utazásig

Szeged - Új magánoltóközpont működését engedélyezte az ÁNTSZ. Januártól már nemcsak Hygiene istennő… Tovább olvasom