Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

Ebéd a Szeretetsátorban

Szeged - Lapunk, a Rádió 88, a város önkormányzata és a meghatározó szegei cégek által életre hívott Szeretetsátorban tegnap a Déli Apró – lapcsaládunk egyik tagja – a Vakok Otthonának lakóit hívta meg egy finom, meleg ebédre.


A karitatív rendezvényen a Szegedi Szimfonikus Zenekar képviseletében, az együttes kulturális ügyintézője, Kosztándi Melinda is részt vett. Ajándékot is hozott a vendégeknek: a zenekar harmincadik évfordulójára kiadott jubileumi CD-t. Az étkezés alatt kellemes operettzenét hallgathattak a jelenlévők. A Déli Apró hirdetésfelvevője, Gábor Hajnalka Mikulásnak öltözött, és ebéd után szaloncukorral lepte meg a látássérült embereket. – Általában gyerekek sporttevékenységét és gyógyíttatását támogatjuk, de örülünk neki, hogy most a vakok közösségét is megajándékozhattuk – mondta Konkoly Béla, a Déli Apró lapigazgatója. A vakok intézetének munkatársa Vassné Németh Katalin elmondta, a szociális otthon lakóinak ritkán nyílik lehetőségük kimozdulni a négy fal közül. Hálájuk jeléül elénekelték a Mennyből az angyal című dalt, és meghívták saját karácsonyi ünnepségükre vendéglátóikat.
Fotó: Frank Yvette

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem sokat hoz a szerzői jog

Szeged - Bárki szabadon felhasználhatja januártól Juhász Gyula és József Attila műveit, mert idén letelt haláluk után az a hetven esztendő, amíg az örökösök rendelkeztek a szerzői jogokkal – így őket illették a jogdíjak is. Tovább olvasom