Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Egész héten ünnepel az 5 éves Rádió Mi

5 éves Szeged első civil közösségi rádiója, a Rádió Mi. A rádió egész héten ünnepel.
A nagyjából 40 fős stáb a legváltozatosabb érdeklődési körű és foglalkozású emberekből áll. Van köztük például rezidens orvos, programszervező, közgazdász, jogász, tanársegéd. Nem fizetésért dolgoznak, hanem mert érdeklődési területük - bizonyos rétegzene, kulturális témák, vagy például a szupernyolcas filmezés - közösségbe szervezi őket. A rádió egyfajta fórum - magyarázta Medvegy Gábor, szerkesztő. Hozzátette: a rádiónak közműsorszolgáltatói státusza van. Közszolgálati szerepet is betölt azáltal, hogy műsort kapott több, máshol nem hallható zenei műfaj, a beszélgetős adások tematikájában pedig sport, utazás, filmművészet is szerepel.

A születésnapi rendezvénysorozat részeként csütörtökön bemutatja új lemezét a szegedi-pécsi illetőségű Jeffo's Dream zenekar, vasárnap a lemezjátszók mögé áll a magyar underground party-kultúra ismert dj-je: Cadik is. Hallható lesz több, a rádióhoz kötődő, vagy a stáb által kedvelt fellépő, és a Rádió Mi saját dj-i is szórakoztatják a közönséget, akik családi- és sportnapon töltődhetnek fel a bulik után. A részletes program a delmagyar.hu és a radiomi.hu oldalon olvasható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matekóra egy életen át

Ma már nincsenek nyugdíjas állások – hangzik mindenfelől. Mi mégis olyan embert kerestünk, aki egész életében egy munkahelyen dolgozott. Tovább olvasom