Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 1°C | 7°C Még több cikk.

Egészségügyi centrum Kübeken

Egészségügyi és Szociális Centrum épül Kübekházán. Az első ütem – az egészségügyi centrum – már elkészült, a beruházás 25 millió forintba került, és teljes egészében az önkormányzat finanszírozta.
Megindult az új orvosi rendelőben. Fotó: Segesvári Csaba
Egészségügyi és Szociális Centrum épül Kübekházán. Az első ütem – az egészségügyi centrum – már elkészült, a beruházás 25 millió forintba került, és teljes egészében az önkormányzat finanszírozta. A beruházásnak köszönhetően új, modern épületben rendel a fogorvos, a háziorvos, a védőnő, a gyermekorvos és itt található a gyógyszertár is.

A betegek komfortérzetét kényelmes váróterem, televízió, illetve halk zene segíti elő. A tervek szerint hamarosan interneten is be lehet jelentkezni a vizsgálatokra. A centrumhoz elegáns belső udvart, az épület előtt pedig parkot alakítottak ki.

A beruházás a második ütemmel folytatódik, jelenleg a tervezésnél tartanak. Az önkormányzat az idősek napközi otthonát, vagyis a szociális centrumot építi föl. A beruházás ezen részéhez pályázat útján próbálnak támogatáshoz jutni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kényelmes többségben Botkáék

Szegeden a választásra jogosult polgárok 47 százaléka járult vasárnap a szavazóurnákhoz. Botka… Tovább olvasom