Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Egy hét múlva sorsoljuk nyereménylakásunkat

Negyedszer sorsoltunk csütörtökön azok között, akik beneveztek eddigi legnagyobb nyereményjátékunkba – ezúttal húsz értékes ajándékcsomag talált gazdára. Pontosan egy hét múlva pedig már a fődíjat, a Délmagyarország és a Délvilág történetének eddigi legnagyobb nyereményét, a 7,5 millió forint értékű lakást sorsoljuk a szegedi Harmónia lakóparkban.
Ahogy nyereményjátékunk kezdetén, júniusban ígértük, folyamatos nyerési lehetőségekkel közelítünk a 7,5 millió forintos fődíjhoz. Csütörtökön negyedszer sorsoltunk, ezúttal húsz nevet húztunk ki a játékszelvényhegyből, a szerencsések 5-5 ezer forint értékű ajándékcsomagot nyertek. Nyereményeiket a szeptember 21-i lakássorsoláson adjuk át nekik, személyesen. (A kihúzott szelvények természetesen visszakerülnek a „nagy kalapba", s részt vesznek a fődíjsorsoláson is.)

Még növelhető az esély

Még mindig érdemes gyűjtögetni és beküldeni a játékszelvényeket, hiszen minél több vasat tart valaki a tűzben, annál nagyobb a nyerési esélye is. Mindazon szelvények, amelyeket szeptember 20. délutánjáig – postán vagy ügyfélszolgálati irodáinkban – megkapunk, részt vesznek a másnapi fődíjsorsoláson. 
A fődíj sorsolási ünnepsége délután 4 órakor kezdődik, stílszerűen a nyereménylakásunknál, Szegeden, a Csaplár Benedek u. 4. számú ház előtt, a Harmónia lakóparkban (a Tesco Áruház mögött). A program – a nyeremény értékéhez illően – parádés lesz. A Szegedi Mazsorettcsoport hangulatteremtő bemutatója után sztárvendégeket köszönthetünk a lakóparkban, fellép a Crystal együttes. A népszerű zenészek azonban nem csak kitűnő muzsikájukkal teszik izgalmassá szerencsedélutánunkat, ugyanis Lajtai Kati, a csapat énekese Fortuna istenasszony szerepébe bújva kihúzza annak a velünk játszó előfizetőnknek a nevét, aki immáron tulajdonosként lépheti át a 7,5 millió forintot érő nyereménylakás küszöbét. A lakáskulcs pedig szó szerint az égből érkezik, profi ejtőernyős landol vele az ünnepség helyszínén. A szerencsés nyertest – amennyiben nincs a jelenlévők között – a Taxi 3 hozza el új lakásához.

A Délmagyarország és a Délvilág szerencsedélutánjára mindenkit szeretettel várunk, a főnyereményen kívül számos értékes ajándékot sorsolunk ki a jelenlévők között. Egy kis közreműködés persze ehhez is kell: kérjük, figyeljék a jövő héten az erre az alkalomra hívó játékszelvényt lapunkban, vágják ki és hozzák magukkal szerencseünnepünk helyszínére. Közöttük sorsoljuk ki a plusznyereményeket az Adidas márkabolt, a Bortársaság Szeged, a Bravo cipőbolt, a Context Kft., a Dobay Kertészet, az Eldorádó, a Fit Forma Stúdió, a Szőregi Gazdabolt, a Kelléktár 2000 Kft., a Limit Kft. az M-Trade Kft., a Molnár Autóház, a Reök-palota, a Taxi 3, és a Villeroy & Boch felajánlásával.


A nyertesek

Lépjen be! játéksorozatunk tegnapi sorsolásán 5000 forint értékű ajándékcsomagot nyert:
Borbás Jenőné, Szeged, Lomnici u. 4. Bővíz Edit, Szeged, Vedres u. 22/b. Dallos Józsefné, Kistelek, Ede u. 30. Farkas János, Ruzsa, Öttömösi u. 16. Fodor Józsefné, Szeged, Zöldfa u. 6. Ginál János, Szeged, Csefko Gy. u. 8. Hegyi János, Székkutas, Jókai u. 10. Herczeg Józsefné, Algyő, Kastélykert u. 55. Kádár Jánosné, Bordány, Rákóczi u. 73. Kis Edit, Hódmezővásárhely, Kistópart u. 3. Kovács István, Szeged, Barát u. 20/b. Magony Imre, Nagymágocs, Szentesi út 75. Nyári László, Szeged-Tápé, Költő u. 10. Szarvas Mártonné, Szentes, Brusznyai sétány 7. Szentesi Ferenc, Szeged, Vedres u. 26/b. Szilágyi Antalné, Szeged-Kiskundorozsma, Táncsics M. u. 14. Tódor Sándorné, Vásárhely, Hajnal u. 44. Tóth János, Szentes, Akácfa u. 14. Vajda Edit, Sándorfalva, Széchenyi u. 16. Varga Istvánné, Vásárhely, Hódtó u. 1.
A nyerteseknek gratulálunk, s egyben átnyújtjuk a meghívót a szeptember 21-i lakássorsolásra. Nyereményeiket is ott szeretnénk átadni nekik, személyesen. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi rekordkaralábé

Szeged - Óriásdinnye és égbe meredő kukorica után egy újszegedi gazdasszony lepett meg bennünket a… Tovább olvasom